Η Σπυροπούλου κάνει νέα αρχή στη ζωή της και το λέει με μια selfie

Για τι ακριβώς ετοιμάζεται η Κωνσταντίνα;
Η Σπυροπούλου κάνει νέα αρχή στη ζωή της και το λέει με μια selfie



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει βρει τον τρόπο να απασχολεί τα media με οτιδήποτε κι αν κάνει! Μια με τις ανατροπές της εκπομπής της "Σπίτι μου σπιτάκι μου", μια με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, την άλλη με όσα ανεβάζει στα social media με αποκορύφωμα τα πολυτελή της γούστα και τις πανάκριβες ενδυματολογικές επιλογές. 

Μετά τα όσα ακούγονταν τελικά τις τελευταίες μέρες για το πρόωρο κόψιμο της εκπομπής της την Κυριακή που μας πέρασε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Alpha αποφάσισε να καθιερώσει αυτήν την αλλαγή, εφόσον λειτούργησε ευεργετικά στα νούμερα τηλεθέασης. 

Έτσι λοιπόν, η πολυσυζητημένη Κωνσταντίνα ετοιμάζεται για αλλαγές και νέα σχέδια! Κάτι που θέλησε άλλωστε να μοιραστεί και με τους θαυμαστές της μέσα από το Instagram. Αυτήν την φορά η ξανθιά 26χρονη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την οποία δηλώνει την καινούργια της αρχή! Μάλιστα, έγραψε και το hashtag: #photo#shooting#coming#soon#new#day#new#begining#ego, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως είναι πιο καλά από ποτέ παρά τα ακούγονται...