Η Φαίη Σκορδά μας δείχνει το υπέροχο dressing room της!

Η ξανθιά παρουσιάστρια μας δείχνει τον δικό της προσωπικό κόσμο...
Η Φαίη Σκορδά μας δείχνει το υπέροχο dressing room της!



Η Φαίη Σκορδά είναι τρισευτυχισμένη αφού μετά και τον ερχομό του δεύτερου γιου της, τι άλλο μένει να ζητήσει από την ζωή; Έίναι νέα, πετυχημένη, όμορφη, οικογενειάρχισσα στα 34 της χρόνια, με έναν σύζυγό που την αγαπά πολύ και σχεδόν όλη την Ελλάδα να την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από το Πρωινό και την συχνότητα του Ant1. Το όνομά της γενικά "πουλάει", την βλέπουμε συνεχώς στα εξώφυλλα περιοδικών, ενώ χθες το βράδυ που βρέθηκε καλεσμένη στα Καρντάσιανς εκτός του ανέβασε κατά πολύ την τηλεθέαση, έκανε και μεγάλες αποκαλύψεις για την ζωή της και την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η εμφάνισή της σχολιάστηκε στα social media περισσότερα και από τα όσα -ιδιαίτερα αποκαλυπτικά- μας είπε. Το σούπερ μίνι αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της χωρίς όμως να φαίνεται υπερβολικά προκλητικό, κάτι που κατάφερε τόσο με την σικάτη στάση του σώματός της όσο και με το nude μακιγιάζ της. Σίγουρα μια από τις ωραιότερες τηλεοπτικές της στιγμές!

Έτσι, μια μερά μετά αποφάσισε να μας δείξει και το dressing room στο οποίο ετοιμάζεται, βάφεται και φτιάχνεται κάθε πρωί πριν την εκπομπή! Η Φαίη, πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram όπου βρίσκεται μέσα στο καμαρίνι της κοιτώντας τον καθρέπτη με το μοναδικό της ύφος, έτσι όπως λίγο πολύ ετοιμάζεται κάθε γυναίκα μέσα στον δικό της προσωπικό χώρο.