Jennifer Aniston: O Justin δεν είναι κ@λ@παιδο!

Είναι όμως από τους πιο ταπεινούς και τίμιους ανθρώπους.
Jennifer Aniston: O Justin δεν είναι κ@λ@παιδο!



Στην εκπομπή Good Morning America εμφανίστηκε η Jennifer Aniston προκειμένου να προωθήσει  τη νέα της ταινία Horrible Bosses 2, στην οποία υποδύεται μία εθισμένη στο σεξ οδοντίατρο που κατασπαράζει τους άντρες. Ένας ρόλος, που όπως δήλωσε η ίδια είναι τελείως κόντρα στο χαρακτήρα της:  «Είναι τελείως αντίθετος με κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου», είπε χαρακτηριστικά η 45χρονη ηθοποιός.

Μαζί της στο πλατό ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Jason Bateman με τον οποίο είναι φίλοι πάνω από 20 χρόνια. «Είναι μεγάλη τύχη όταν έχεις χτίσει μία τέτοια φιλία και ο ένας ξέρει τους ρυθμούς του άλλου», ανέφερε.

Το «Φιλαράκι»  μίλησε ακόμα για τη ζωή μετά τα 40 η οποία απ’ ότι φαίνεται είναι και η καλύτερη. «Πέρασα πολύ καλύτερα μετά τα 40. Από άποψη εργασίας αλλά και όσον αφορά τη φυσική και ψυχολογική μου κατάσταση».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον αρραβωνιαστικό της, τον 43 ηθοποιό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και κατά τη γνώμη μου πανέμορφο Justin Theroux.

«Είναι ένας από τους πιο ταπεινούς, τίμιους ανθρώπους. Δεν είναι κ@λ@παιδο! Δεν είναι σαν κάποιους φίλους μας που ήταν νέοι και ανερχόμενοι, έγιναν διάσημοι και ξαφνικά σκέφτεσαι “Είσαι διαφορετικός. Τώρα δεν χαιρετάς τον κόσμο;” Είναι σχεδόν αδύνατο να βαρεθούμε ο ένας τον άλλον. Προσπαθήσαμε τόσο πολύ! Ακόμα, όμως, και αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί τα μάτια του είναι τόσο όμορφα. Αλλά διασκεδάζουμε πολύ και μιλάμε για άπειρα πράγματα, το οποίο είναι τέλειο.»