Δύσκολη υπόθεση να σκηνοθετείς τον εαυτό σου και τον άντρα σου, λέει η Angelina Jolie

Και μιλάει για το πάθος της για την σκηνοθεσία.
Δύσκολη υπόθεση να σκηνοθετείς τον εαυτό σου και τον άντρα σου, λέει η Angelina Jolie



Και ενώ ο κόσμος ακόμα περιμένει με περιέργεια την Angelina Jolie να αποδείξει ότι είναι και καλή σκηνοθέτης (εκτός από ηθοποιός), η ίδια  αποκάλυψε στο περιοδικό Du Jour πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα που ανέλαβε. Ο λόγος για την τρίτη ταινία που υπογράφει σκηνοθετικά με τον τίτλο By The Sea στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια αλλά και ο άντρας της Brad Pitt, ενώ βοηθός παραγωγής είναι ο 13χρονος γιος τους Maddox.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξή της: «Το δύσκολο μέρος είναι να σκηνοθετήσω τον εαυτό μου και τον Brad και να βρούμε μια ισορροπία. Όμως όσο το παλεύουμε, είμαστε μαζί στο “πεδίο μάχης” και δεν περιμέναμε να είναι εύκολο. Προκαλούμε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πολύ καλό».

Να σου υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει ξαναδουλέψει μαζί στο παρελθόν στην ταινία Mr & Mrs. Smith το 2005 όπου γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε (παρά το γεγονός ότι ο Brad Pitt ήταν τότε παντρεμένος με την Jennifer Aniston).  

Όσο για την ταινία By the Sea η οποία θα κυκλοφορήσει το 2015, τοποθετείται χρονικά το 1970 και διηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού ενώ ταξιδεύει στη Γαλλία.

Η σκηνοθεσία, πάντως, όπως δείχνουν τα λεγόμενα της Angelina, έχει γίνει το πάθος της: «Ποτέ δεν ήμουν άνετη σαν ηθοποιός. Ποτέ δεν αγάπησα τη δουλειά μπροστά από την κάμερα. Και σκεφτόμουν ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να σκηνοθετήσω, όμως ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω καριέρα στη σκηνοθεσία γιατί με κάνει πολύ ευτυχισμένη».

Η δεύτερη ταινία της Angelina Jolie είναι το Unbroken το οποίο θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους την 1η Ιανουαρίου και διηγείται την ιστορία του ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Louis Zamperini με πρωταγωνιστή τον Jack O’Connell.