Αρραβωνιάστηκε η Εριέττα Κούρκουλου; Αυτός είναι ο νέος αγαπημένος της

Η χρυσή κληρονόμος είναι τρελά ερωτευμένη...
Αρραβωνιάστηκε η Εριέττα Κούρκουλου; Αυτός είναι ο νέος αγαπημένος της



Η Eριέττα Κούρκουλου, είναι μια από τις πιο περιζήτητες νύφες στην Ελλάδα και χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Λάτση. Το τελευταίο διάστημα μπορεί να ήταν λίγο άσταστη στα προσωπικά της μετά την αποτυχημένη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Νίκο Παντίδο, όμως τους τελευταίους πέντε μήνες έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του πολίστα, Μάριου Καπότση.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου, ενώ όλο το καλοκαίρι οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν απο παραλία σε παραλία, μέχρι που τελικά τους πέτυχαν στις Σποράδες να ζουν τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο, που οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για μυστικό αρραβώνα και σούπερ party στην Εκάλη, μετά την φωτογραφία που διέρρευσε με την Εριέττα να φορά ένα δαχτυλίδι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της χάρισε ο αγαπημένος της.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου είναι τόσο ερωτευμένη που ακολουθεί τον Μάριο σε όλους τους αγώνες του, ενώ την τελευταία φορά βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα.Η 21χρονη σχεδιάστρια της LovinK Fashion, ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook με τον Μάριο Καπότση, γράφοντας γεμάτη ενθουσιασμό “Μy love...”

Η φωτογραφία που ανέβασε η Εριέττα στον λογαριασμό της

Ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης 

Η φωτογραφία που εξασφάλισε το περιοδικό Hello από τον αγώνα στην Βουλιαγμένη με το δαχτυλίδι στο χέρι της να φαίνεται ξεκάθαρα