Η Ζωή Λάσκαρη εξομολογείται: Έχω πιάσει τον Λυκουρέζο να με απατά 100 φορές!

Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση...
Η Ζωή Λάσκαρη εξομολογείται: Έχω πιάσει τον Λυκουρέζο να με απατά 100 φορές!



Η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλους και για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας τους μονοπώλησε ο άτακτος σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος και οι... απιστίες του. 

Όταν ρωτήθηκε η Ελληνίδα σταρ για ποιο λόγο δεν τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα η απάντησή της ήταν: "Το να εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα το θεωρώ τόσο κουτό. Δεν κερδίζεις τίποτα. Οι ξένες πολύ όμορφες σταρ δεν έχουν όλες απατηθεί; Συνήθως η γυναίκα η ωραία είναι αυτή που την πληρώνει. Οι άντρες είστε αδηφάγοι, δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα.  Αγαπάτε μια γυναίκα και πολύ εύκολα μπορεί να πάτε με μία άλλη και αύριο το πρωί να το έχετε ξεχάσει".

Για το αν κατάφερε ποτέ να δεχτεί την απιστία ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν το δέχτηκα, υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πάρα πολλά καλά που έχει", συμπληρώνοντας: "Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση."

Aκόμα, εξομολογήθηκε πως παρά τις απιστίες δεν σκέφτηκε ποτέ να πάρει διαζύγιο γιατί ο Λυκουρέζος είναι ο άνθρωπός της! Χαρακτηριστικά είπε: "Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις."

Στο τέλος μάλιστα, η κουβέντα στο Πρωινό "άνοιξε" τόσο πολύ, με την Ζωή Λάσκαρη να διηγείται την στιγμή που τον έπιασε "στα πράσα" να την απατά την ώρα που έμπαινε στο δικηγορικό του γραφείο. Εκείνος την είδε προσπάθησε να την κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν με... κατεβασμένα τα παντελόνια!