Σαμαράς- Λοτσάρη: Ποιος από τους δύο έχει μεγαλύτερα χείλη;

Νίνα και Τρύφωνας όποτε συναντιούνται κάνουν την καλύτερη παρέα!
Σαμαράς- Λοτσάρη: Ποιος από τους δύο έχει μεγαλύτερα χείλη;



O αγαπημένος και εκκεντρικός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς πήγε μια βόλτα μέχρι το Frangelico για να απολαύσει live τον Σταμάτη Γονίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Εκεί, συνάντησε την φίλη του Νίνα Λοτσάρη όπου πόζαραν όλο νάζι στα φλας των φωτογράφων.

Το ενδιάφερον μας όμως μονοπώλησαν τα εντυπωσιακά χείλη και των δύο τα οποία η αλήθεια είναι πως δεν διαφέρουν και πολύ! Άλλωστε ο Τρύφωνας έχει παραδεχτεί ανοιχτά στο παρελθόν πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση στα χείλη η οποία δυστυχώς δεν πέτυχε και του παραμόρφωσε όλο το πρόσωπο. Για αυτό πλέον, δηλώνει... κατά των επεμβάσεων. Έτσι είναι, άμα "καείς και στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι"... 

Aπ' την άλλη πλευρά, η Νίνα δεν έχει παραδεχτεί ποτέ πως έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση όμως έχει πει ξεκάθαρα παλιότερα: "Aν πήγαινα στο καθρέφτη και έλεγα ότι δεν θέλω να το βλέπω αυτό, θα το έκανα. Δεν είναι ταμπού αυτό το πράγμα. Οι υπερβολές είναι το κακό. Να γίνεις άβαταρ. Αυτό είναι τραγικό και συνήθως ρωτάω "ποιος είναι ο γιατρός σας για να μην πάω;"

Eμείς πάντως λέμε πως και οι δύο έχουν υπέροχα χείλη, άρα Τρύφωνας- Νίνα σημειώσατε Χ.