Ελένη Μενεγάκη: Η πιο στιλάτη έγκυος της ελληνικής τηλεόρασης! Το στυλ στις εγκυμοσύνες της

Με αφορμή την τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης, θυμόμαστε και όλες τις προηγούμενες...
Ελένη Μενεγάκη: Η πιο στιλάτη έγκυος της ελληνικής τηλεόρασης! Το στυλ στις εγκυμοσύνες της



Η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την εγκυμοσύνη στο τέταρτο παιδί της από τον Ματέο Παντζόπουλο, όμως πλέον η κοιλίτσα της δεν κρύβεται. Η εγκυμοσύνη της προχωρά κανονικά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιπλοκές παρά τον φόβο που είχε μέχρι πρότινος. Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος που η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

Επειδή όμως για την "βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης τα πάντα είναι θέμα... στυλ, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα flashback στις τρεις προηγούμενες εγκυμοσύνες της αλλά και σε αυτήν που διανύει τώρα, με το να θυμηθούμε τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις της.

Η ωραία Ελένη, παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο το 2001 και ο glamorous γάμος της αποτέλεσε το θέμα της χρονιάς. Ένα χρόνο μετά, στα τέλη 2002 έφερε στον κόσμο τον πρώτο της γιο Άγγελο- Ιωάννη, του οποίου το όνομα επιλέχθηκε μέσα από μια συγκινητική στιγμή: Όταν η Ελένη τον κράτησε στην αγκαλιά της, ψιθύρισε “Άγγελέ μου”... και αυτό ήταν!

Τρία χρόνια μετά, το 2005 όπου η παρουσιάστρια πλέον είχε ήδη μετακομίσει στον Alpha, φέρνει στον κόσμο την Λάουρα. Το μωρό ήταν “φτυστό” ο Γιάννης Λάτσιος όπως και το προηγούμενο και η Ελένη άρχισε να απογοητεύεται! Ψάχνοντας λοιπόν μετά από ατελείωτες ώρες όνομα για την μικρή της, καταλήγει σε εκείνο που της πρότεινε η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου και με το οποίο συμφώνησε αμέσως και ο Λάτσιος.

Στις 28 Ιανουαρίου του 2008, έρχεται στον κόσμο η δεύτερη κόρη της Βαλέρια, με την Ελένη να καμαρώνει αφού τότε όλοι της έλεγαν πως είναι ίδια εκείνη! Το όνομα της μικρής χρειάστηκε αρκετή έρευνα βέβαια, με την ίδια να λέει τότε: “Γράφω ονόματα σε χαρτιά, τα προβάρω να δω πώς ακούγονται, μετά τα γράφω να δω πώς γράφονται, τα συνδυάζω με το επίθετο. Το ξέρω, δεν πάω καλά, είμαι μάνα-ψώνιο, το ομολογώ. Θέλω να ξέρει το παιδί μου αύριο ότι οι γονείς του έψαχναν να του βρουν όνομα επτά μήνες”.

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, στα 45 της χρόνια είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες περιμένει αγόρι! Ο πελαργός αναμένεται να έρθει προς τα τέλη Μαρτίου και είναι κάτι που έχει γεμίσει με χαρά εκείνη και τον Ματέο Παντζόπουλο, επισφραγίζοντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα που ήρθε ξανά στην ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο το 2010.

Η παρουσιάστρια πάντως, δεν φαίνεται να αγχώνεται για τα παραπανίσια κιλά, ενώ ήδη από τον προηγούμενο μήνα έχει αρχίσει να φοράει άνετες, πλεκτές μπλούζες και T-shirts με κολάν! Kαι παρόλο που μέχρι χθες δήλωνε πως την ενδιαφέρει μόνο η άνεσή της στην εγκυμοσύνη, η Μενεγάκη και mini τόλμησε και βαθύ ντεκολτέ ακόμα και ψηλοτάκουνα! Όταν όμως η κατάσταση δεν της το επέτρεπε καθόλου, συνέχιζε να παραμένει κομψή είτε με ένα ωραίο ζευγάρι σανδάλια ή με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, φροντίζοντας παράλληλα να αναδεικνύει το μακιγιάζ και τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όλες οι εμφανίσεις της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αποδεικνύουν περίτρανα ότι κάλλιστα η Μενεγάκη μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο στιλάτη έγκυος που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση...

Eπιμέλεια: Κωνσταντίνα Μπιτζήλου