Eίναι επίσημο: Η Katy Perry θα εμφανιστεί στον τελικό του Super Bοwl

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η 30χρονη star θα αναλαβει να διασκεδάσει το κοινό στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού.
Eίναι επίσημο: Η Katy Perry θα εμφανιστεί στον τελικό του Super Bοwl



H Katy Perry είναι και επίσημα η τραγουδίστρια που θα αναλάβει να διασκεδάσει όσους βρεθούν στο Phoenix Stadium της Αριζόνα για τον τελικό του Super Bowl την 1η Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η 30χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως εκείνη θα εμφανιστεί στο τελικό του Φεβρουαρίου στην Αριζόνα, τον οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν από τις τηλεοράσεις τους, περισσότεροι από 200 εκατομμύρια θεατές!

Το νούμερο αυτό καθιστά το ημίχρονο του Super Bowl ως το μουσικό γεγονός της χρονιάς με την μεγαλύτερη τηλεθέαση ενώ τα χρήματα για μια διαφήμιση 30 δευτερολεπτων αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Η Perry, η οποία κατέκτησε 3 βραβεία AMAs, θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες super star του πλανήτη με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, ενώ κάθε χρόνο το ημίχρονο του Super Bowl (δηλαδή ο τελικός πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου) είναι... υπερπαραγωγή! Δεν είναι τυχαίο πως έχουν τραγουδήσει τεράστια ονόματα της μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Red Hot Chilli Peppers, η Beyonce, η Μadonna, η Nicki Minaj αλλά και οι Rolling Stones!