Dita Von Teese: Η βασίλισσα του burlesque σε νέα sexy φωτογράφιση

Ο θρόνος τουsexiness της ανήκει δικαιωματικά και φαίνεται πως θα κάθεται για αρκετά χρόνια...
Dita Von Teese: Η βασίλισσα του burlesque σε νέα sexy φωτογράφιση



Η Dita Von Teese απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι η πιο αισθησιακή γυναίκα της showbiz στη νέα φωτογράφιση για τη δική της σειρά εσωρούχων...

H Aμερικανίδα, η οποία είναι η βασίλισσα του burlesque και των sexy ρετρό εμφανίσεων, και στη νέα φωτογράφιση της για την σειρά εσωρούχων που λανσάρει στην Αυστραλία το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά.

Φορώντας της Louboutin γόβες της και ζαρτιέρες, η Dita δείχνει την διάσημη μέση της, η οποία έχει μετρηθεί 55 εκατοστά (!) ενώ ποζάρει πότε με γαλάζια και πότε με μαύρα εσώρουχα. To ρετρό sexiness που εκπέμπει άλλωστε είναι και αυτό που γοήτευσε τον πρώην άντρα της, Marilyn Manson, αλλά και εκατομμύρια άντρες στον κόσμο.

Η ίδια δήλωσε για την collection: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για την εξέλιξη της. Είναι κάτι που δούλευα για αρκετό καιρό τα καταστήματα Myer (θα έχουν την αποκλειστική διάθεση στην Αυστραλία) διάλεξαν τα πιο sexy και εξωτικά κομμάτια»!

Όσο για την διάσημη μέση της; Η Dita Von Teese είναι μεγάλη θαυμάστρια του waist training, της νέας μόδας του Hollywood, δηλαδή φοράει έναν πολύ στενό κορσέ, ο οποίος της κρατάει την μέση σφιχτά με αποτέλεσμα τα... 55 εκατοστά!

Πάντα sexy η 42χρονη Dita….