H Κendra Wilkinson αποκάλυψε αν έκανε sex με τον Hugh Hefner

Κάτι η απομόνωση στην Αυστραλία, κάτι η νοσταλγία για την πατρίδα, κάτι το διαζύγιο και η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε τις πιπεράτες αποκαλύψεις!
H Κendra Wilkinson αποκάλυψε αν έκανε sex με τον Hugh Hefner



Η Kendra Wilkinson πριν 10 χρόνια έγινε κάτοικος του Playboy Mansion και κοπέλα του Hugh Hefner. Σήμερα, η Kendra στα 28 της, αποκάλυψε όσα έζησε στο πλάι του 88χρονου εκδότη αλλά και τις ερωτικές τους συνευρέσεις!

Η 28χρονη τηλεπερσόνα, παίρνει μέρος στο reality «I’m a celebrity… get me out of here» το οποίο γίνεται στην Αυστραλία και σε κουβέντα με την συμπαίκτρια της, Melanie Sykes, θυμήθηκε όσα έζησε στο Playboy Mansion. Τότε που ήταν 18 ετών και ο Hugh 78…

«Με συνάντησε και με ρώτησε αν ήθελα να γίνω ένα από τα κορίτσια του. Δεν ήξερα ακριβώς τι σημαίνει αυτό αλλά δέχθηκα. Ζούσα τότε στο χειρότερο διαμέρισμα στον κόσμο και παρακάλαγα να έρθει κάποιος να με πάρει», σχολίασε αρχικά η Kendra.

Oι αποκαλύψεις, ωστόσο συνεχίστηκαν...: «Δέχθηκα να πάω στην έπαυλη. Δεν ήξερα όμως πως έπρεπε να κάνουμε sex. Με ρώτησε αν θέλω να πάω μαζί του στο δωμάτιο του. Ήμουν 18 και ήταν 78! Δεν σε υποχρεώνει ωστόσο κανείς. Είναι δική σου επιλογή...»!

Eμείς να σημειώσουμε πως ο εκδότης του Playboy ζει με 3 "κουνελάκια" επιλογής του και κοιμούνται όλοι μαζί. Και ναι, είναι 88 ετών...

Ποιος είπε ότι ο ρομαντισμός έχει χαθεί;