Μπεκατώρου: "Kάνω μπότοξ από τα 33 μου!" Πόσο χρονών είσαι δηλαδή Μαρία;

Η παρουσιάστρια εντελώς ακομπλεξάριστη μιλά με απόλυτη ειλικρίνεια.
Μπεκατώρου: "Kάνω μπότοξ από τα 33 μου!" Πόσο χρονών είσαι δηλαδή Μαρία;



H Mαρία Μπεκατώρου έδωσε μια συνέντευξη μιλώντας ανοιχτά και με απόλυτη ειλικρίνεια για πράγματα που της συμβαίνουν, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κάνει αισθητικές διορθώσεις πάνω της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της το 1992 μέσα από το τότε Τηλεάστυ κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και έχοντας την αρχισυνταξία εκπομπών. Η εκτόξευση της καριέρας της όμως έγινε την τελευταία πενταετία και αφορμή σε αυτό ήταν οι Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι έπαιζαν χιουμοριστικά video από την εκπομπή της. Έτσι, μετά το το Just the two of us, ακολούθησαν και άλλες εκπομπές. Το Mater Chef Junior, το Your Face sounds familiar και τα Καρντάσιανς, αποδεικνύοντας έτσι πως μάλλον έχει τελικά να δώσει αρκετά πράγματα στον χώρο.

Πλέον βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών μας έβαλε σε σκέψεις με τις δηλώσεις της, αφού παραδέχτηκε πως κάνει μπότοξ από τα 33 της χρόνια! Χαρακτηριστικά είπε: “Είναι αστείο να κάνεις κάτι και να φαίνεται και να μην το παραδέχεσαι. Εγώ κάνω μπότοξ από τα 33 μου. Βλέπω γυναίκες παραμορφωμένες... Μετά σε παίρνει η μπάλα, θες κι άλλο... Εγώ θέλω μόνο αυτά που ξέρω και κάνω χρόνια. Τα χειρουργεία τα φοβάμαι, αλλά, αν δεν μου άρεσε κάτι πάνω μου, κάτι θα έκανα, χωρίς να παραμορφωθώ. Του Αντώνη του αρέσει που περιποιούμαι τον εαυτό μου.”

Σκεπτόμαστε (εύλογα) λοιπόν και μεις: Μαρία αν κάνεις μπότοξ από τα 33 σου, πόσο χρονών είσαι δηλαδή; Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς και όπως εσύ η ίδια χωρίς κανένα κόμπλεξ έχεις δηλώσει στο παρελθόν θα πρέπει να είσαι γύρω στα 40! Πάντως, δεν σε κάναμε για τόσο, άρα μάλλον το μπότοξ έβαλε το χεράκι του...