H Κate Hudson και το μυστικό της για τέλειο σώμα

Την δική της συμβουλή για ένα τέλειο σώμα έδωσε η 35χρονη ηθοποιός....
H Κate Hudson και το μυστικό της για τέλειο σώμα



Η Kate Hudson λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων γυμναστικής όπου σχολίασε πως η σιλουέτα της έγινε εφάμιλλη ενός super model!

H 35χρονη ηθοποιός, η οποία έχει δυο γιους 10 και 3 ετών, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή τους και έχει σταματήσει να κάνει ταινίες εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως έχει αφήσει τον εαυτό της. Κάθε άλλο...

Η Hudson, κόρη της ηθοποιού Goldie Hawn, λανσάρει πλέον τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα μέσα από την εταιρεία Fabletics και αποκάλυψε πως... δεν υπάρχει μυστικό για το τέλειο σώμα παρά μόνο η συστηματική άσκηση!

«Έχω ξεκ@@ωθεί για να γίνω έτσι, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος. Δεν λέω πως μόνο γυμνάζομαι στην καθημερινότητα μου. Απλά γυμνάζομαι συστηματικά. Δεν υπάρχει λόγος να γυμνάζεσαι 2,5 ώρες την ημέρα. 20 με 40 λεπτά αρκούν αλλά πρέπει να είναι συστηματικά», τόνισε η Hudson η οποία έχει αποκτήσει... six pack κοιλιακούς!

Αποκάλυψε, πάντως, πως τρώει junk food θέλοντας να επιβραβεύσει τον εαυτό της μετά από μια εξαντλητική ημέρα στο γυμναστήριο...