10 ηθοποιοί που σου φαίνονται σέξι (αλλά δεν ξέρεις γιατί)

Γιατί η ομορφιά είναι σχετική…
10 ηθοποιοί που σου φαίνονται σέξι (αλλά δεν ξέρεις γιατί)



Η ομορφιά είναι σχετική, αυτό το ξέρουμε όλοι. Άλλωστε, μας το λένε από μικρά παιδιά. «Δεν παίζει ρόλο η ομορφιά, ο χαρακτήρας είναι που μετράει» μας έλεγε με στόμφο από πιτσιρίκια ο μπαμπάς μας μάλλον για να μην αποκτήσουμε εμμονή με την εμφάνισή μας… Αλλά να που με τα ηθικά διδάγματά του μπαμπά κατέληξα σήμερα να είμαι ερωτευμένη με τον Seth Rogen, αντί με τον Ryan Gosling τον οποίο παρεμπιπτόντως αν έβλεπα μπροστά μου θα του έλεγα να πάρει Otrivin γιατί η μύτη του είναι μπουκωμένη. Ιεροσυλία, το ξέρω αλλά τι να κάνουμε που την ομορφιά την βρήκα στους δέκα παρακάτω celebrities οι οποίοι έχουν την γοητεία τους ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Είναι όλοι τους αντισυμβατικά όμορφοι, αλλά πολλές φορές δεν ξέρω και δεν ξέρεις γιατί είναι σέξι. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως γνωρίζω τη στιγμή που τους αγάπησα.

Hugh Laurie, ετών 55

Τον αγάπησα όταν: Πρωτοείδα το Dr. House και το τρελό-ιδιότροπό του βλέμμα συνάντησε το δικό μου.


Όταν μάλιστα γκούγκλαρα τη γυναίκα του Jo Green, σκέφτηκα ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Τελικά, ούτε για εκείνον μετράει η εμφάνιση.


Και φυσικά, όταν άκουσα και τις τραγουδιστικές του ικανότητες τότε είπα ότι στο γάμο μας ίσως πρέπει να βάλουμε καραόκε.

Seth Rogen, ετών 32

Τον αγάπησα όταν: Άκουσα την συγκλονιστική ομιλία του στην αμερικάνικη Γερουσία για την έρευνα θεραπείας του Alzheimer. Όπως θα διαπιστώσεις και στο βίντεο, ο ηθοποιός μοιράζεται την προσωπική ιστορία της πεθεράς του, ενώ έχει δημιουργήσει και τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση, το «Hilarity for Charity».  

Την τέλεια εικόνα που είχα για εκείνον ήρθε να επιβεβαιώσει η ταινία 50/50 στην οποία υποδύεται τον εαυτό του και με έκανε να κλαίω μια εβδομάδα.

Τελικά, με τα πολλά κατάφερα να τον δω γυμνό. Μπορείς και εσύ να τον δεις ΕΔΩ.

Sacha Baron Cohen, ετών 43

Τον αγάπησα όταν: Τον είδα στο Borat. Κι όμως, κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι αυτός ψηλός άντρας, στο κόκκινο χαλί θα δείχνει τόσο ανέμελος και πονηρός όσο τον φανταζόμουν. Δυστυχώς, τον πρόλαβε η Isla Fisher.

Luke Kirby, ετών 36

Τον αγάπησα όταν: Είδα την παρακάτω σκηνή στο Take this Waltz. Κατά τ’ άλλα περιμένω να κυκλοφορήσει η ταινία Mania Days με συμπρωταγωνίστριά του την Katie Holmes ώστε να επιβεβαιώσω αν μου αρέσει ακόμα.

Jason Segel, ετών 34

Τον αγάπησα όταν: Είδα πώς φέρεται στην Lilly στο How I met your mother. Άξιος σύζυγος, πατέρας, επαγγελματίας και φίλος. Θα έκανα σίγουρα τα παιδιά του.

Και σίγουρα θα ήθελα να μου φέρει μία μπάντα τη μέρα που θα με πάρει από το αεροδρόμιο.

Joaquin Phoenix, ετών 40

Τον αγάπησα όταν: Τον είδα να υποδύεται τον Johnny Cash στην ταινία Walk the Line. Με αποκορύφωμα το στιγμιότυπο που τραγουδάει ιδρωμένος με την Reese Weatherspoon το It ain’t me babe. Δυστυχώς, δεν υπάρχει στο YouTube για να καταλάβεις το βλέμμα στο οποίο αναφέρομαι. Παρεμπιπτόντως, εξαιρετική ταινία.

Και επί τη ευκαιρία να του πω ότι βρίσκω την ουλή που έχει στο άνω χείλος εκ γενετής τρομερά σέξι και ότι δεν χρειάζεται να την καλύπτει με make-up.

Corey Stoll, ετών 38

Τον αγάπησα όταν: Τον είδα να καταστρέφει τον εαυτό του ως Peter Russo στο House of Cards. Βέβαια, εδώ που τα λέμε έχω και μια προτίμηση στους αυτοκαταστροφικούς τύπους, όμως αυτό το ψηλόλιγνο καραφλό αγόρι με τις αδυναμίες του με έκανε να θέλω να τον παρηγορήσω από τα προβλήματά του και το μένος των 12.000 υπαλλήλων που τον κυνηγούσαν επειδή έκλεισε τα ναυπηγεία.

Peter Sarsgaard, ετών 43

Τον αγάπησα όταν: Τον είδα στην ταινία «An Education» να φλερτάρει μία ανυποψίαστη μαθήτρια. Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι σαν να παραείναι όμορφος για να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα.

Δεν είναι όμως τυχαίο που τα έχει με την πρέσβειρα της αντισυμβατικής ομορφιάς Maggie Gyllenhaal.

Johnny Galecki, ετών 39

Τον αγάπησα όταν: Τον είδα στο παρακάτω βίντεο. Μπορεί να ρίχνω ένα κεφάλι στον Leonard του Big Bang Theory αλλά ευχαρίστως θα γινόμουν η Penny του.

Owen Wilson, ετών 46

Τον αγάπησα όταν: Πρωτοαντίκρυσα την στραβή του μύτη την οποία μόνο σέξι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω. Το καρουμπαλάκι προέκυψε αφού έσπασε δύο φορές τη μύτη του στο σχολείο. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι στο παρελθόν είχε κάποια θέματα ψυχολογικής φύσεως, μιας και το 2007 μετά τον χωρισμό του με την Kate Hudson έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.