Ο αδερφός της Miranda Kerr, Matthew, ανακοινώνει στο Facebook ότι θα παντρευτεί τον James Wright

Ο Matthew Kerr δεν κρύβει την αγάπη του για τον σύντροφό του.
Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram



Ερωτοχτυπημένος δηλώνει ο αδερφός της Miranda Kerr, Matthew, και ανακοινώνει ότι πρόκειται να παντρευτεί τον κατά επτά χρόνια μεγαλύτερό του James Wright. Ο 29άχρονος δήλωσε ότι θα παντρευτεί τον σύντροφό του μέσα από ένα post στο Facebook.

Ο Matthew, ο οποίος εργάζεται στην εταιρία της αδερφής του, Kora Organics, εξέφρασε δημόσια την αγάπη του για τον σύντροφό του, μοιράζοντας με τους 4.900 followers του στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία τους. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, οι δυο τους είχαν ποζάρει ξανά για μία κοινή φωτογραφία, αλλά φαίνεται ότι ο Matthew δεν ήταν έτοιμος να ανακοινώσει ότι ήταν ζευγάρι, κι έτσι αναφέρθηκε στον James αποκαλώντας τον απλά ‘φίλο’.

Στην πρόσφατη ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε όμως, έγραψε «τσιμπημένος», με τη μητέρα του Therese να σχολιάζει: «Σίγουρα είσαι». Η μητέρα του Matthew φέρεται να έχει αποδεχθεί πλήρως τη σχέση του με τον James,  ενώ η Miranda είχε υποστηρίξει δημόσια τον αδερφό της το 2011. Σε ένα post που είχε ανεβάσει στο blog του Kora Organics blog, το οποίο έχει διαγραφεί, το 31 ετών μοντέλο είχε μοιραστεί ένα βίντεο για την προώθηση των gay γάμων, σύμφωνα με το JustJared.com.

«Ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί σας αυτό το βίντεο. Έχοντας έναν ομοφυλόφιλο αδερφό, είναι κάτι που το έχω στην καρδιά μου και το υποστηρίζω με κάθε τρόπο. Είναι ώρα για την ισότητα στον γάμο» είχε γράψει.