H sexy Φουρέιρα ποζάρει... ημίγυμνη!

Η Ελένη Φουρέιρα σε μια φωτογράφιση που θα αφήσει πολλούς άφωνους (ειδικά τον Γιώργο Σαμαρά.)
H sexy Φουρέιρα ποζάρει... ημίγυμνη!



Η Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1987 και μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique ενώ μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 2010 πλέον βρίσκεται στο απόγειο της solo καριέρας της.

Με τον ποδοσφαιρστή Γιώργο Σαμαρά, έσμιξαν για πρώτη φορά το 2007, χώρισαν γρήγορα και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους πριν από περίπου έναν χρόνο! Η Φουρέιρα κι ο Σαμαράς είχαν ένα βραχύ αλλά καταπώς φαίνεται σημαδιακό ειδύλλιο το 2007. Εκείνος διένυε την πρώτη χρονιά του στη Σέλτικ, την ομάδα που θα γινόταν δεύτερο σπίτι του, εκείνη ήταν ακόμη στα πρώτα της βήματα. Αν και ελάχιστοι μπορούσαν να το διαβλέψουν τότε, φαίνεται πως οι δύο τους ήταν γραφτό να μείνουν μαζί - ακόμη κι αν χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια και τέσσερις ερωμένες από τη ζωή του ποδοσφαιριστή.

Η sexy τραγουδίστρια όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αλλά αυτή την φορά υπήρχε το... κάτι παραπάνω! Η Φουρέιρα, για λογιαριασμό του ιντερνετικού περιοδικού “Κool” πόζαρε με σαγηνευτικό ύφος φορώντας ένα see-through φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία πάλι, φορά ένα σακάκι από δέρμα φιδιού αφήνοντας το στήθος της σε κοινή θέα, αφού μόλις ελάχιστα σημεία καλύπτονται.

Η Φουρέιρα εκτός της φωτογράφισης, παραχωρεί συν τοις άλλοις και μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μιλάει για όλα: για τον έρωτα της με τον Γιώργο Σαμαρά, τη σχέση με το gay κοινό της, το ρατσισμό που έχει βιώσει αλλά και το πως φαντάζεται τον εαυτό της σε είκοσι χρόνια...