Η τρανσέξουαλ που αυτοαποκαλείται κοπέλα του Michael Phelps σε μια συγκλονιστική συνέντευξη

Μιλάει μέχρι και για την σεξουαλική τους ζωή…
Η τρανσέξουαλ που αυτοαποκαλείται κοπέλα του Michael Phelps σε μια συγκλονιστική συνέντευξη



Τον γνώρισε στο Tinder και ερωτεύτηκαν. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η Taylor Lianne Chandler, μία 41χρονη τρανσέξουαλ για τον Michael Phelps, τον 18 φορές χρυσό Ολυμπιονίκη κολύμβησης.

Το μεγάλο μπαμ όμως έγινε στις 13 Νοεμβρίου, μέσα από ένα Facebook post, όταν η Taylor εξήγησε γιατί φρίκαρε που η ρομαντική τους σχέση με τον Michael εκτέθηκε στα media.

Ισχυρίστηκε ότι «αν αυτός και εγώ φωτογραφιζόμασταν ή μας έβλεπαν μαζί οι δημοσιογράφοι θα ήθελαν να μάθουν ποια είμαι». Και ότι «ζούσε στα μυστικά όλη της τη ζωή». Μετά η Taylor αποκάλυψε την διαφυλική της ταυτότητα λέγοντας ότι γεννήθηκε ως David Roy Fitch αλλά όσο θυμάται τον εαυτό της προσδιορίζεται σαν γυναίκα.

Τα πράγματα στη ζωή της άρχισαν να φτιάχνουν, όταν, όπως λέει, γνώρισε τον 29χρονο Michael στο Tinder. «Περνώντας χρόνο μαζί του αισθανόμουν ότι ζω έναν εφηβικό έρωτα. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άνετα και τόσο αποδεκτή με κάθε τρόπο όπως μαζί του», ανέφερε στο facebook η Taylor.  

Ο Ολυμπιονίκης κράτησε τη σιωπή του ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, τη μέρα δηλαδή που τα μέσα άρχισαν να πρωτογράφουν οι δημοσιογράφοι για την «cougar φιλενάδα του».  

Παρακάτω, ένα απόσπασμα της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε στο The Daily Beast.  

Τι γίνεται με την δημοσιότητα; Σε αναγνωρίζουν στο δρόμο;

Όπου και να πηγαίνω. Χθες ήμουν σε ένα εστιατόριο όπου κοντά μου κάθονταν έξι μαθητές οι οποίοι με αναγνώρισαν όλοι. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι τραβούσαμε όλοι μαζί φωτογραφίες. Ήταν αστείο.

Υπάρχει αρνητική πτυχή της δημοσιότητας;

Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τι είναι η διαφυλικότητα. Νομίζω ότι το χειρότερο είναι η επίδραση που έχει στην οικογένειά μου και τους φίλους μου γιατί ορισμένοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Μου ραγίζει την καρδιά. Η αδερφή μου με κάλεσε χθες και μου είπε ότι βρισκόταν στο παντοπωλείο με την ανιψιά μου και τη ρώτησε: «Μαμά, γιατί η θεία Taylor είναι στο περιοδικό και λέει ότι είναι άντρας;». Μου ράγισε την καρδιά. Άρχισα να κλαίω γιατί μου φάνηκε πολύ σκληρό.

Πώς αισθάνεσαι που τα περιοδικά γράφουν ότι γεννήθηκες άντρας;

Απαίσια. Το πρώτο περιοδικό που το έγραψε αυτό ήταν το The National Enquirer. Σκέφτηκα πως αν συνεργαζόμουν η κατάσταση θα ήταν καλύτερη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ εκείνη την ημέρα. Με διέλυσε. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Βρισκόμουν στον 18ο όροφο ενός penthouse και σκέφτηκα να δώσω ένα τέλος. Δεν μπορούσα να σκεφτώ τι θα σήμαινε αυτό για τη ζωή μου. Ποτέ δεν με αποκάλεσαν άντρα σε ολόκληρη τη ζωή μου.

Τώρα πώς αισθάνεσαι;

Νιώθω ότι έχω την ευκαιρία να το μετατρέψω σε κάτι καλό και να διδάξω τον κόσμο για τη διαφυλική ταυτότητα.  

Γιατί επέλεξες να αποκαλύψεις τη διαφυλική σου ταυτότητα;

Δεν είχα άλλη επιλογή. Υπάρχει μια παρανόηση ότι είχα ένα ανώτερο κίνητρο. Στις 30 Σεπτεμβρίου έγινε η σύλληψη του Michael υπό την επήρεια αλκοόλ.  Το πρώτο πράγμα που είπαν ήταν ότι εκείνο το βράδυ ήμουν μαζί του. Συνελήφθη στις 1:40 τα ξημερώματα. Εγώ ήμουν μαζί του νωρίς το απόγευμα. Δεν ήμουν μαζί του όταν οδηγούσε σπίτι και τον συνέλαβαν. Αλλά έτσι δημοσιεύτηκε η ιστορία. Δυο μέρες μετά, οι δημοσιογράφοι με είδαν να μπαίνω στο σπίτι του, να φεύγω από το σπίτι του, να ξαναέρχομαι και να κλαίω. Στην αρχή με αποκαλούσαν ως την «κοπέλα» του, και μετά ήμουν η «cougar κοπέλα» του.

Πιστεύεις ότι η σύλληψη του Michael επηρέασε τη σχέση σας;

Είχε επιπτώσεις και στους δύο μας. Αν δεν γινόταν η σύλληψη κανείς δεν θα ήξερε ποια ήμουν. Κανέναν δεν θα ένοιαζε που μπαινόβγαινα στο σπίτι του. Οπότε και οι δυο πληρώσαμε το τίμημα. Πήγε κατευθείαν για αποτοξίνωση για έξι εβδομάδες και ήταν απομονωμένος. Τις επόμενες 36 ώρες αφού έφυγε λάμβανα κλήσεις από το TMZ, το The National Enquirer και τοπικά μέσα που ήθελαν δηλώσεις, σχόλια και παρασκήνιο επειδή τα μίντια μου έδωσαν τον τίτλο της φιλενάδας του.

Θεωρούσες τον εαυτό σου φιλενάδα του;

Πρέπει να καταλάβετε ότι μιλούσα μαζί του από τα μέσα του Αυγούστου. Και τον έβλεπα σοβαρά μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, μετά έγινε η σύλληψη και στις 6 Οκτωβρίου πήγε για αποτοξίνωση. Οπότε ήταν κάτι νέο για μας. Είχαμε κάνει πλάνα για το σαββατοκύριακο, θα ερχόταν να δει εμένα και τους φίλους μου. Θα τους γνώριζε για την πρώτη φορά.

Διάβασα ότι γνωριστήκατε στο Tinder. Είναι αλήθεια;

Ναι. Με κυνήγησε. Αλλά δεν πίστευα ότι ήταν αληθινό το προφίλ του. Γι΄ αυτό προσπάθησα να ανακαλύψω αν είναι ψεύτικο.  

Όταν τον πρωτογνώρισες στο Tinder πίστευες ότι θα ήταν σχέση μιας βραδιάς;

Πίστευα ότι θα ήταν κανονική σχέση. Και συζητήσαμε γι’ αυτό γιατί ο λογαριασμός μου αναφέρει το εξής: «Αν ψάχνεις για σεξ, προχώρα παρακάτω». Ο Michael ήξερε ότι ήμουν single για δύο χρόνια. Συζητήσαμε για το γεγονός ότι δεν έψαχνα κάποιον εκτός και αν ήταν κάτι σοβαρό. Δεν είμαι άσχημη και οι άντρες με προσεγγίζουν, όμως ήθελα κάτι πραγματικό. Και με εκείνον ένιωσα ότι ήταν πραγματικό. Πήγα στο σπίτι του τέσσερις φορές, μιλούσαμε κάθε μέρα και κοιμήθηκα μαζί του πάνω από μία φορά.

Η σεξουαλική σας ζωή πώς ήταν;

Σχετικά με αυτό το θέμα υπάρχει κι άλλη παραπληροφόρηση. Λένε πως είπα ότι «με έκανε να νιώσω για πρώτη φορά σαν πραγματική γυναίκα».  Ποτέ δεν το είπα. Είναι αστείο. Με έκανε να νιώσω ολοκληρωμένη…Έχω σημάδια και όσο όμορφη και αν νομίζεις ότι φαίνεσαι με τα ρούχα σου, το να είσαι γυμνή και ευάλωτη μπροστά σε κάποιον είναι παράξενο ειδικά αν είναι μεσημέρι και μπαίνει το φως της ημέρας. Αλλά με έκανε να νιώσω σαν να ήμουν η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου άσχετα από τις ουλές και τις ατέλειές μου. Δεν υπήρχε τίποτα πάνω μου ή στο σώμα μου που να του προκάλεσε αποστροφή. Δεν υπάρχει τμήμα του σώματός μου που να μην γνωρίζει. Είναι τόσο παθιασμένος και τρυφερός.

Είσαι ακόμα μαζί με τον Michael;

Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι ο λόγος που δεν είμαστε αυτή τη στιγμή μαζί και ο λόγος που δεν έχω ακούσει νέα του ΔΕΝ είναι η ταυτότητά μου. Ούτε φταίει η δημοσιότητα. Ο λόγος που δεν είμαστε μαζί είναι η ιστορία που έχει ο ίδιος να πει, αν αποφασίσει να την πει. Δεν έχει να κάνει με μένα και εγώ δεν έκανα κάτι λάθος.

Οπότε υπονοείς ότι κάτι άλλο συμβαίνει που δεν γνωρίζουν τα media.

Σωστά.

Οπότε φαίνεται ότι σε έχουν παρεξηγήσει τα media.

Δεν πιστεύω ότι θα το ξεστομίσω αυτό αλλά, προς υπεράσπιση των media νομίζω ότι δεν έχουν ιδέα. Κατά τη γνώμη μου, αν έχεις σκοπό να αναφέρεις κάτι πρέπει να κάνεις πρώτα έρευνα και να καταλάβεις τι σημαίνει, γιατί σχεδόν κάθε χώρα έχει μία διαφυλική κοινότητα ή ομάδα.