Όταν αστέρια του μπάσκετ και Wags διασκεδάζουν εμείς είμαστε εκεί!

Επώνυμα ζευγάρια κάνουν... νυχτοπερπατήματα αλλά δεν μπορούν να κρυφτούν από τον φακό του #Followme!
Όταν αστέρια του μπάσκετ και Wags διασκεδάζουν εμείς είμαστε εκεί!



Mια εντυπωσιακή έξοδο έκαναν οι μπασκετμπολίστες Βασίλης Σπανούλης, Predrag Stojakovic και Dusan Vukcevic μαζί με τις γυναίκες τους στο Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα.

Οι γυναίκες τους Ολυμπία Χοψονίδου, Αλέκα Καμηλά και η Σουηδέζα Jade Cicak έκλεψαν τις εντυπώσεις με την λαμπερή τους παρουσία, ενώ από τα στιγμιότυπα φαίνεται πως πέρασαν πολύ καλά αφού συνεχώς γελούσαν και έκαναν πειράγματα μεταξύ τους!

Η Αλέκα Καμηλά έχει αποκτήσει τρία παιδιά ενώ στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πως με τον σύζυγό της Predrag Stojakovic (Πέτζα), γνωριστήκανε μέσω μια κοινής τους φίλης, βγήκανε ραντεβού στα τυφλά και δέσανε αμέσως, ενώ ακόμα έχει πει: “Είμαστε 11 χρόνια μαζί και τον θαυμάζω πολύ όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Τον θαυμάζω ως πατέρα, είναι φοβερός σύντροφος, αγαπάει την οικογένειά του και ως αθλητής αυτά που έχει κάνει είναι μεγάλα. Ακόμη και τώρα, που έχει σταματήσει το μπάσκετ γυμνάζεται καθημερινά, έχει μεγάλη υπομονή και όλα αυτά τα στοιχεία που έχει είναι τόσο ωραία που τα θαυμάζω”.