Miranda Kerr: Hot φωτογράφιση με... μπαλόνια, κορμάκι και sexy μπότες!

Το διάσημο μοντέλο μας αφήνει άφωνους για ακόμα μια φορά.
Miranda Kerr: Hot φωτογράφιση με... μπαλόνια, κορμάκι και sexy μπότες!



Η Miranda Kerr ποζάρει ως... sexy party animal και γίνεται cover girl για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Glamour της Ισπανίας.

Το 31χρονο μοντέλο, φωτογραφήθηκε ανάμεσα σε δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια για το glossy τεύχος των Χριστουγγένων μέσα από τον φακό του διάσημου Ισπανού φωτογράφου Sergi Pons και το αποτέλεσμα είναι απλά εκθαμβωτικό!

Τα ροζ και κοραλί μπαλόνια “δούλεψαν” άψογα ως τέλειο background για τα navy outfits της Miranda, η οποία έδειχνε αψεγάδιαστη μέσα στο sexy κορμάκι της και το Stella McCartney mini. Οι σουέντ over-the-knee ψηλοτάκουνες μπότες, το sex appeal της και οι σαγηνευτικές πόζες της πήγαν την φωτογράφιση πραγματικά σε άλλο level!

Aκόμα, το εντυπωσιακό μοντέλο εκτός της φωτογράφισης δίνει και μια mini συνέντευξη για λογαριασμό του περιοδικού μέσα από ένα video, στο οποίο περιγράφει και θυμάται Χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όταν ήταν μικρή με χαρακτηριστική την στιγμή που έπαιζε πιάνο με την γιαγιά της...

Βέβαια, είναι λίγο παράδοξο από τη μια να την βλέπουμε topless να κρατά το στήθος της και από την άλλη να μας εξιστορεί τέτοιου είδους ιστορίες, αλλά... μπορεί να κάνουμε και λάθος! Aπ' ότι φαίνεται, η Miranda Κerr είναι ο ορισμός του sexy αλλά... αθώου κοριτσιού!