Η Κelly Brook είναι ερωτευμένη ξανά! Δεν φαντάζεσαι με ποιον...

Απ' ότι φαίνεται η αγαπημένη Kelly δε λέει να βάλει μυαλό...
Η Κelly Brook είναι ερωτευμένη ξανά! Δεν φαντάζεσαι με ποιον...



Δεν υπάρχει ένα σοφό ρητό που λέει... “κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου;” Απ' ότι φαίνεται, η Κelly Brook το ακολουθεί πιστά.

H Kelly και ο David McIntosh είναι όπως όλα δείχνουν ξανά μαζί! Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι πριν από δύο μόλις μέρες να τρώει σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου και να περπατά δίπλα δίπλα καθ' οδόν για το Rules Restaurant, το οποίο είναι ένα από τα πιο παλιά εστιατόρια του Λονδίνου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είχαν κάποια σημαντική συζήτηση την ώρα του φαγητού, ενώ το 35χρονο μοντέλο φαινόταν σκεπτική με εκείνον να την κοιτά επίμονα. Πάντως, ο David δήλωσε πως οι δυο τους περνούν μια φάση κατά την οποία είναι τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους, πως δεν μπορούν μακριά ο ένας από τον άλλον επιβεβαιώνοντας πως είναι ξανά μαζί.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες βρέθηκε και στα γενέθλιά της τα οποία επέλεξε να γιορτάσει με ελάχιστους φίλους. Τώρα, αν αυτή την φορά η σχέση τους θα κρατήσει ή αν θα είναι πάλι μια από τις πολλές φορές που έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.

Από την άλλη, αν σκεφτούμε πως “άμα σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει” ή το σοφό ρητό “περσινά ξινά σταφύλια” δεν βλέπουμε το ειδύλλιο να κρατάει και πολύ. Αλλά βρε Kelly, μπορείς να έχεις όποιον άντρα θέλεις στα πόδια σου, τι πήγες και έπεσες πάλι πάνω του; Δεν φτάνει που σε εκμεταλλεύτηκε για να γίνει γνωστός, δεν φτάνει που σε κεράτωσε... εσύ εκεί!

Φωτογραφίες από τα γενέθλιά της