H Anna Faith Carlson είναι ίδια η Qeen Elsa και ζει το δικό της παραμύθι

H 18χρονη απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς όταν διαπίστωσαν την ομοιότητά της με την πρωταγωνίστρια της ταινίας της Disney, Frozen.
H Anna Faith Carlson είναι ίδια η Qeen Elsa και ζει το δικό της παραμύθι



Μια φωτογραφία της στο διαδίκτυο πριν από ενάμισι χρόνο να ποζάρει δίπλα σε μία αφίσα της Qeen Elsa από την ταινία του Disney, Frozen ήταν αρκετή για να αποκτήσει εκατομμύρια οπαδούς αφού η ομοιότητα της με την πρωταγωνίστρια της Disney ήταν σαν δυο σταγόνες νερό.

Η Anna Faith Carlson είναι 18 χρονών και έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση, μέσα από τα περιοδικά και την τηλεόραση. Ούτε η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα της συνέβαινε. Σε μια συνέντευξή της είχε δηλώσει σοκαρισμένη από αυτό που της συμβαίνει. “Αισθάνομαι ότι ζω σε ένα παραμύθι”. Μάλιστα μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας της που δείχνει την ομοιότητά της με την Qeen Elsa, πέρασε από οντισιόν για το νέο show του ABC Οnce Upon A Time.

Πλέον ξέρει καλά τον ρόλο της και τον εκμεταλλεύεται τόσο ώστε να χαρίζει όμορφες στιγμές στα μικρά παιδιά μέσα από το αγαπημένο τους παραμύθι. Εχει επισκεφτεί παιδιά σε κλινικές και ντυμένη βασίλισσα τους έχει χαρίσει στιγμές χαράς, αφού τι καλύτερο για τα παιδιά από το να βλέπουν από κοντά στην αγαπημένη τους ηρωϊδα. “Βλέπω τους γονείς να κλαίνε και αυτό σημαίνει πως τα παιδιά τους έχουν μια καλή στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα που να περιγράφει την ευτυχία τους” λέει η ίδια.

Την ομοιότητά της με τον χαρακτήρα της Disney την παρατήρησε από την πρώτη στιγμή που είδε την ταινία. “Κάθε φορά που την βλέπω νιώθω περίεργα γιατί είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου. Είναι λίγο ανατριχιαστικό” δηλώνει η Anna της οποίας το πρόγραμμα χειρίζεται αποκλειστικά η μητέρα της Karen Carlson.