Πίσω στην Miss California ο Michael Phelps μετά την αποτοξίνωση

Ερωτηματικό παραμένει το ειδύλλιο με την τρανσέξουαλ Taylor.
Πίσω στην Miss California ο Michael Phelps μετά την αποτοξίνωση



Ο Ολυμπιονίκης Michael Phelps τελικά βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης μετά την σύλληψή του υπό την επήρεια αλκοολ και απ’ ότι φαίνεται, δεν άργησε να ξανακυλήσει στις παλιές συνήθειες… Και εννοούμε την πρώην του Miss California, Nicole Johnson μαζί με την οποία έβγαλε φωτογραφία στο οικογενειακό τραπέζι των Ευχαριστιών, ανεβάζοντάς την περήφανα στο Instagram. Μία σχέση που έχει σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις από το 2007.  

Ακόμα βέβαια να ακούσουμε τη δική του πλευρά για την τρανσέξουαλ Taylor Lianne Chandler η οποία ισχυρίζεται επίμονα ότι μεταξύ τους είχε ξεκινήσει ένα δυνατό ερωτικό ειδύλλιο αλλά διεκόπη λόγω της σύλληψής του και της μεταφοράς του στο κέντρο αποτοξίνωσης.

Σε κάθε περίπτωση,  ο 18 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης κολύμβησης και το κορίτσι που στέφθηκε Miss California το 2010, είναι πάλι μαζί σαν μια χαρούμενη οικογένεια και μάλιστα με την έγκριση των συγγενών μιας και στο τραπέζι των Ευχαριστιών, ήταν η μητέρα, η αδερφή και άλλα μέλη της οικογένειας του Phelps. Αντιφατικό, βέβαια, είναι το γεγονός ότι στο τραπέζι υπήρχε άφθονο κρασί, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο με δεδομένη τη μάχη του Phelps με το αλκοόλ.