H Victoria Beckham στη μάχη κατά του AIDS

Η διάσημη σχεδιάστρια παρουσίασε τα μπλουζάκια της, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό.
H Victoria Beckham στη μάχη κατά του AIDS



Η σύζυγος του David Beckham και γνωστή σχεδιάστρια, Victoria, παρουσίασε τα μπλουζάκια για το World Aids 2014, καθώς σήμερα είναι η μέρα καταπολέμησης του HIV.

Τα T-Shirt που σχεδίασε η 40χρονη star πωλούνται στη νέα μπουτίκ της, η οποία άνοιξε πριν λίγες εβδομάδες, στην Dover Street στο Λονδίνο και η τιμή τους είναι 90 λίρες το ένα. Τα μπλουζάκια είναι λιτά, καθώς είναι λευκά και έχουν μόνο το κόκκινο κορδελάκι πάνω τους, το οποίο αποτελεί και το σήμα της Παγκόσμιας Μέρας Καταπολέμησης του HIV.

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να ενημερωθεί ο κόσμος και να σταματήσει η επιδημία του ιού του AIDS. H φίρμα μου έχει σαν στόχο να τιμήσει την ημέρα αυτή και οι πελάτες μας να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας», δήλωσε το πρώην μέλος του συγκροτήματος των Spice Girls και μητέρα 4 παιδιών.

Η Victoria είναι πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο πρόγραμμα Joint United Nations Programme on HIV/Aids, το οποίο έχει σαν στόχο την εξάλειψη του AIDS μέχρι το 2030 σε όλο τον πλανήτη.