Ο Emmanuel Adebayor κατηγορεί τη μητέρα του για μαύρη μαγεία

Οικογενειακή βεντέτα έχει ξεκινήσει με τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ να υποστηρίζει πως του κάνουν ξόρκια γιατί θέλουν να του πάρουν όλα τα χρήματα.
Ο Emmanuel Adebayor κατηγορεί τη μητέρα του για μαύρη μαγεία



Που οφείλεται η κακή αγωνιστική κατάσταση του Emmanuel Adebayor; Το αστέρι της Πρέμιερ Λιγκ κατηγορεί τη μητέρα του για μαύρη μαγεία και έχει ήδη ξεκινήσει μια οικογενειακή βεντέτα. Κατηγόρησε τα μέλη της οικογένειάς του που προέρχονται από το Τόγκο ότι συνωμοτούσαν εναντίον του με μοναδικό τους σκοπό να του πάρουν τα χρήματα που έβγαζε. Από την άλλη η μητέρα του ισχυρίζεται ότι την κακομεταχειριζόταν κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε και πως έχει του έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από Ισλαμιστές. “Προφανώς και δεν είμαι πάστορας. Είμαι ποδοσφαιριστής. Ποτέ δεν είπα στη μητέρα μου να φύγει από το σπίτι, ήταν δική της απόφαση. Πως όμως θα κρατήσω επαφή όταν εκείνη λέει σε όλους πως δεν θα προχωρήσει η καριέρα μου; Πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε συνεχώς για μένα και να μου κάνουν ξόρκια”.

Ο 30χρονος άσος της Τότεναμ επίσης σε συνέντευξή του υποστήριξε πως η οικογένειά του σχεδιάζει τι θα κάνει τα λεφτά του όταν ο ίδιος πεθάνει. “Εχουν μοιραστεί όλα τα πράγματα τα οποία έχω δουλέψει για να τα αποκτήσω. Τα σπίτια μου, τα αυτοκίνητά μου. Λένε, “όταν πεθάνει το αυτοκίνητο είναι δικό σου και το σπίτι δικό σου”, μπορείς να το φανταστείς;”.

Ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, Kole μίλησε στη Sun και υποστήριξε πως η μητέρα του πουλάει ντομάτες για να ζήσει. “Κερδίζει ένα με δύο ευρώ την ημέρα πουλώντας ντομάτες. Δεν είναι αρκετά για να ζήσουν. Αυτή είναι η γυναίκα που υπέφερε και μας κουβαλούσε στην κοιλιά της για εννέα μήνες. Και αυτός είναι ο γιος της που τον γέννησε και της φέρεται τόσο άσχημα. Είμαι τόσο θυμωμένος μαζί του”.