Άγγελοι στο Λονδίνο! Έφτασαν τα super models της Victoria’s Secret

Στην αγγλική πρωτεύουσα βρίσκονται οι «άγγελοι» της διάσημης εταιρείας εσωρουχων οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους φωτογράφιση.
Άγγελοι στο Λονδίνο! Έφτασαν τα super models της Victoria’s Secret



Η Victoria’s Secret καλωσόρισες τους «αγγέλους» της στο Λονδίνο ενόψει του super show της 9ης Δεκεμβρίου με τα μοντέλα να κάνουν την πρώτη τους φωτογράφιση στη Νew Bond Street προκαλώντας... φρενίτιδα στον αντρικό πληθυσμό!

Με την Alessandra Ambrosio… μπροστάρα (θα φορέσει εξάλλου το ένα από τα δυο fantasy bras) η καθιερωμένη φωτογραφία των μοντέλων έγινε με την άφιξη τους, παρά την διαφορά ώρα από την Νέα Υόρκη, από όπου ξεκίνησαν.

Όσο για τα μοντέλα που θα δώσουν το «παρών»; Elsa Hosk, Jourdan Dunn, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Adriana Lima και Lily Donaldson είναι μεταξύ άλλων ενώ αρκετά ακόμη μοντέλα θα περπατήσουν στο catwalk του Λονδίνου. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως «άγγελοι» είναι μόνο τα μοντέλα που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία...

Τα sexy κορίτσια δεν σταματούσαν να μοιράζουν φιλιά και να ποζάρουν και παρά το γεγονός πως ήταν ντυμένες casual έλαμψαν, δίνοντας ένα preview για αυτά που θα δούμε αύριο Τρίτη στο catwalk.

Κατέκτησαν το Λονδίνο νωρίς νωρίς οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret!

Αν θες να μάθεις τα πάντα για τους sexy αγγέλους της Victoria's Secret πάτα ΕΔΩ (videos και photos)