Η Danii Minogue μεταμορφώνεται σε λεοπάρδαλη για καλό σκοπό

Η τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί σε καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του δέρματος.
Η Danii Minogue μεταμορφώνεται σε λεοπάρδαλη για καλό σκοπό



Την πιο «άγρια» πλευρά της δείχνει η  Danii Minogue σε μία νέα καμπάνια που έχει ως σκοπό την ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Η τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε λεοπάρδαλη με την τέχνη του body painting και με μότο “Some Spots Can Be Dangerous” (μερικά σημάδια μπορεί να είναι επικίνδυνα), η κριτής του X-Factor στέλνει το δικό της μήνυμα.

Στροβιλίζοντας αργά και σηκώνοντας τα χέρια της στον αέρα, η Danii Minogue αναδεικνύει την τέχνη του body painting σε ένα αργό βίντεο για την καμπάνια της εταιρίας  Invisible Zinc που τονίζει το γεγονός ότι ορισμένα σημάδια μπορεί να είναι επικίνδυνα.

«Η Αυστραλία έχει τα περισσότερα περιστατικά μελανώματος. Οπότε ελέγξτε τα σημάδια σας παρακαλώ» λέει με το βλέμμα στραμμένο στην κάμερα. Η εταιρία αντηλιακών Invisible Zinc προσφέρθηκε να δωρίσει ένα δολάριο στο Melanoma Institute Australia κάθε φορά που κάποιος θα κάνει share το βίντεο, του οποίου το σλόγκαν είναι: «Μία λεοπάρδαλη δεν μπορεί να αλλάξει τα σημάδια της, αλλά τα δικά σου σημάδια μπορούν να αλλάξουν».