Η Madonna ποζάρει topless και μιλάει ανοιχτά για τη χρήση ναρκωτικών

«Αν είσαι υπό την επήρεια μπορείς να το κάνεις, και για αυτό πολλοί άνθρωποι κάνουν χρήση ναρκωτικών, γιατί θέλουν να έρθουν πιο κοντά στον Θεό»
Η Madonna ποζάρει topless και μιλάει ανοιχτά για τη χρήση ναρκωτικών



Με μία προκλητική φωτογράφιση και μερικές ακόμα πιο προκλητικές δηλώσεις, η Madonna επέστρεψε και πάλι στο προσκήνιο θέλοντας να δείξει ότι το στέμμα της βασίλισσας της pop ανήκει δικαιωματικά σε αυτήν. Ακόμη και στα 56 της χρόνια.

Με ακάλυπτο στήθος και boudoir outfit, αλλά και kinky υφάσματα  Alexander McQueen, η Madonna φωτογραφήθηκε από τους Mert Alas και Marcus Piggott για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Interview.

Στη συνέντευξη που έδωσε στον David Blaine, με αφορμή το θέμα του τεύχους σχετικά με την τέχνη, η τραγουδίστρια μίλησε για τη χρήση ναρκωτικών, λέγοντας ότι μερικές φορές είναι κάτι πνευματικό για τους ανθρώπους. «Έχει να κάνει με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά για να συνδεθούν με τον Θεό ή με ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Εξακολουθώ να λέω ‘Συνδέσου με τη μήτρα’. Αν είσαι υπό την επήρεια μπορείς να το κάνεις, και για αυτό πολλοί άνθρωποι κάνουν χρήση ναρκωτικών , γιατί θέλουν να έρθουν πιο κοντά στον Θεό» εξομολογήθηκε η Madonna.

«Είναι όμως ένα βραχυκύκλωμα. Σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι κοντά στον Θεό και τελικά σε σκοτώνουν. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά μόλις βρισκόμουν υπό την επήρεια, έπινα τόνους νερό για να τα αποβάλλω από το σύστημά μου» πρόσθεσε.