Η μητέρα του supermodel Natalia Vodianova ακόμα πουλάει πίτες στον δρόμο

Η γυναίκα-έμπνευση πίσω από το κορίτσι που μάγεψε τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο.
Η μητέρα του supermodel Natalia Vodianova ακόμα πουλάει πίτες στον δρόμο



Η κόρη της βγάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο για να  περπατάει στην πασαρέλα και να κάνει καμπάνιες για τους διασημότερους σχεδιαστές στον κόσμο, αλλά η μητέρα της ακόμη βγάζει τα προς το ζην πουλώντας πίτες στους δρόμους της Ρωσίας.

To 33χρονο supermodel Natalia Vodianova συνήθιζε να βοηθάει τη μητέρα της στο εμπόριο μέχρι τα 17 της, που γνώρισε τον κόσμο της μόδας και της χλιδής. Από τότε, έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο, κάνοντας συνεργασίες με τον Calvin Klein, τη Stella McCartney, τον Louis Vuitton και πολλούς άλλους.

Όμως, παρόλη την επιτυχημένη πορεία και τα πλούτη της κόρης της, η 52χρονη Larissa επιμένει να βγάζει με τις δικές της δυνάμεις το μεροκάματο. «Εγώ και η άλλη κόρη μου θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι στη ζωή μας με την αξία μας. Πριν από 16 χρόνια, η Natalia πουλούσε μπανάνες στην αγορά για να μας βοηθήσει να τα βγάλουμε πέρα. Η δουλειά δεν είναι ντροπή» είπε χαρακτηριστικά η Larissa.

Η Larissa, η οποία επίσης είχε μία κόρη με εγκεφαλική παράλυση, είπε ότι η Natalia ήταν τρομερά υποστηρικτική απέναντι στην οικογένεια και καταλαβαίνει τη επιθυμία της να συνεχίσει να εργάζεται.
Το supermodel είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό You:  «Η μητέρα μου είναι τεράστια έμπνευση για μένα. Ζει πάντα τη ζωή της ακολουθώντας την καρδιά της και όχι σύμφωνα με αυτό που της λένε ότι είναι το σωστό».

Και ενώ η Natalia σήμερα ζει μία προνομιούχα ζωή, ισχυριίζεται ότι δεν έχει ξεχάσει ποτέ τις ρίζες της.

Σχετικά με το παρελθόν της είπε: «Ήταν μία δύσκολη, αλλά όχι θλιβερή ζωή. Θυμάμαι που μια φορά είχα βρει ένα ρούβλι στο δρόμο, την εποχή που ο μέσος μισθός ήταν 25 ρούβλια το μήνα. Το μάζεψα και ένιωθα τέτοια ευφορία, που έτρεξα στη μητέρα μου, η οποία μου είπε με αυτά τα λεφτά να πάω να ψωνίσω για να φάμε. Το συναίσθημα ότι μπορούσα να βοηθήσω την οικογένειά μου ήταν απίστευτο. Από πολύ νωρίς είχα έντονη την αίσθηση της υπευθυνότητας».

Πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι μεγάλωσε σε συνθήκες φτώχειας την οδήγησε στην επιτυχία.

«Μπορεί σήμερα να ζω μία πολύ διαφορετική ζωή, με εκπληκτικά προνόμια, αλλά κοιτάζοντας πίσω συνειδητοποιώ πως το γεγονός ότι μεγάλωσα στη Ρωσσία μου έδωσε εργαλεία που δεν έχουν άλλοι απαραίτητα, όπως την θέληση να προχωρήσω, να πετύχω και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Με αυτά τα εργαλεία προσπαθώ σήμερα να βοηθώ άλλους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το 2004, η Natalia ίδρυσε τον φορέα «Naked Heart Foundation» για να βοηθήσει τα παιδιά της Ρωσίας που βρίσκονται σε ανάγκη.

H Natalia έχει σχέση με τον 36χρονο Antoine Arnault τον διευθύνων σύμβουλο της γνωστής εταιρίας ανδρικών υποδημάτων Berluti. Τον Μάιο έκαναν τον γιο τους, Maxim.