Eρωτική απόδραση για Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger

Λίγους μήνες μετράει μαζί το διάσημο ζευγάρι, ωστόσο αποφάσισε να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.
Eρωτική απόδραση για Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger



H Miley Cyrus και ο Patrick Schwarzenegger αποφάσισαν να κάνουν μια ρομαντική εκδρομή και να φύγουν για λίγο από το Los Angeles, ωστόσο δεν υπολόγισαν στους paparazzi που καραδοκούσαν!

Οι δυο 22χρονοι είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 2 μήνες, κρατώντας χαμηλό προφίλ στην σχέση τους, και αποφάσισαν να φύγουν για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Miley είναι μια από τις μεγαλύτερες star…

O προορισμός του ζευγαριού δεν έγινε γνωστός, ενώ το ζευγάρι πέρασε χωριστά την ημέρα των Ευχαριστιών. Τα αμερικανικά Μέσα αναφέρουν πως η μητέρα του Patrick, Maria Shriver, είναι κατά της σχέσης του γιου της με την Cyrus, λόγω των προκλητικών εμφανίσεων της.

Πάντως το ζευγάρι δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα και μάλιστα πριν λίγες ημέρες πέρασε μαζί τα 22α γενέθλια της Miley σε γνωστό club τους Λος Άντζελες.

Να σημειώσουμε πως ο Patrick και η Miley ήταν ζευγάρι και στο παρελθόν, με τον γιο του Arnold Schwarzenegger να δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί πως είναι ερωτευμένος με την Cyrus…