Διάσημοι και φιλανθρωπίες: Αυτοί είναι οι stars που έχουν... χρυσή καρδιά!

Kι όμως! Υπάρχουν και τα καλά παιδιά του Hollywood.
Διάσημοι και φιλανθρωπίες: Αυτοί είναι οι stars που έχουν... χρυσή καρδιά!



Mπορεί να έχουμε συνηθίσει τους περισσότερους stars του Hollywood να απολαμβάνουν τα πλούτη τους με τον πιο εγωιστικό τρόπο, ωστόσο υπάρχουν και πολλοί ακόμα (είτε το πιστεύεις είτε όχι) που έχουν αφιερώσει πολύ από τον χρόνο και την περιουσία τους προκειμένου να προσφέρουν, να βοηθήσουν και να σκορπίσουν χαμόγελα σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Κι επειδή γιορτές έρχονται (αν και δεν πρέπει να βοηθάμε μόνο τότε, απλώς έχουμε έναν λόγο παραπάνω), είπαμε να θυμηθούμε ποιοι ειναι οι διάσημοι που έχουν αποδείξει ότι είναι καλα παδιά!

1. Matt Damon

O δημοφιλής ηθοποιός είναι δημιουργός του φιλανθρωπικού οργανισμού Water.org, ο οποίος βοηθάει να προωθηθεί το καθαρό νερό σε τριτοκοσμικές χώρες που πάσχουν απο λειψυδρία, ενώ ακόμα είναι και φανατικός υποστηρικτής της ONE Campaign που βοηθά στην εξάλειψη του AIDS σε υποβαθμισμένες χώρες. 

2. Taylor Swift

Εντάξει η αλήθεια είναι πως η Taylor είναι γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση και για την ευγένειά της όπου βρεθεί κι όπου σταθεί! Έχει δώσει πολλά από τα χρήματά της σε δωρεές, λατρεύει να μιλά με τους θαυμαστές της και να βοηθά τον κόσμο ενώ πολλές φορές τραγουδάει αφιλοκερδώς. Μάλιστα, δώρισε το υπέροχο prom φόρεμά της στο Donatemydress.org από το οποίο μαζεύηκαν έσοδα άνω των $1,000. 

3. Justin Bieber

Αν και είναι από τους πιο νέους σταρς (άσχετα με το πιστεύεις για αυτόν ως άτομο) η πραγματικότητα είναι πως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, έχοντας κάνει κατά καιρούς αξιόλογες φιλανθρωπίες. 

4. Lady Gaga

Μπορεί να είναι εκκεντρική όσο καμιά άλλη και να μοιάζει εγωπαθής, όμως ό,τι κι αν κάνει αυτό το κορίτσι την φιλανθρωπία την έχει στο αίμα του. Το 2011 δημιούργησε τον οργανισμό "Born This Way Foundation" ο οποίος βοηθά τους νέους ανθρώπους να χτίσουν καλύτερες κοινωνίες, ενώ ακόμα έχει σημαντική θέση στο "Gets Better" project και στην MAC Viva Glam καμπάνια μαζί με την διάσημη Cindy Lauper.

5. Selena Gomez

Η Selena μπορεί να είναι μια λαμπερή ηθοποιός και pop τραγουδίστρια, όμως όταν δεν τραγουδά γίνεται πρέσβηρα καλής θελήσεως της Unicef και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Συμμετέχει σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις βοηθώντας σε κοινωνικά και περιβαντολογικά προβλήματα.

6. Brad Pitt- Angelina Jolie

Παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα και τα παιδιά που έχουν να προσέξουν, πάντα βρίσκουν χρόνο για αξιολόγες φιλανθρωπίες. Οι δυο τους μάλιστα συμμετείχαν σε διάφορα προγράμματα πολύ πριν γίνουν ζευγάρι, ενώ έχουν ξοδέψει τεράστια ποσά από την περιουσία τους για φιλανθρωπίες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει τον οργανισμό "Maddox Jolie-Pitt Foundation" o οποίος μάχεται ενάντια στην φτώχεια, προστετεύοντας παράλληλα φυσικές πηγές του περιβάλλοντος. 

7. George Clooney

Εντάξει, έχει αναμφισβήτητα καλή καρδιά (τυχερή Amal) αφού όχι μόνο κάνει δωρεές παντού, αλλά μάλιστα είχε συλληφθεί από την αστυνομία στο Σουδάν όταν μαχόταν για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Σουδάν. Μάλιστα, έχει γράψει και καυστικό άρθρο στην Washington Post εναντίων του πολιτικού καθεστώτος που επικρατεί στο Σουδάν! 

8. Ellen Degeneres

Είναι μια από τις πιο συμπαθητικές celebrities της Αμερικής, ενώ λατρεύει τα ζώα και είναι θερμή υποστηρίκτρια των κακοποιημένων ζώων, υποστηρίζοντας την καμπάνια "The Gentle Barn", ενώ παράλληλα έχει δωρίσει αμέτρητα χρήματα στον οργανσιμό "American Red Cross".