Όταν ο Harry συνάντησε την Taylor... ξανά!

Επανασύνδεση στον ορίζοντα; Τaylor Swift και Harry Styles βγήκαν για ποτό...
Όταν ο Harry συνάντησε την Taylor... ξανά!



H Taylor Swift βρέθηκε στο Λονδίνο για τo show της Victoria’s Secret και δεν έχασε την ευκαιρία να βγει με τον πρώην της, Harry Styles, των One Direction. Λέτε να τους δούμε μαζί ξανά;

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι δυο stars συναντήθηκαν στο bar του London Edition Hotel, όπου έμεναν τα μοντέλα της Victoria’s Secret, μέσα σε παρέα αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν λίγο πιο πέρα μόνοι τους.

Η Swift και ο Styles χώρισαν πριν από περίπου ένα χρόνο, με τον τραγουδιστή των One Direction να συνεχίζει να στέλνει λουλούδια στην 24χρονη star, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει ξανά η φήμη πως είναι μαζί.

«Όλα τα βλέματα ήταν πάνω στον Harry και την Taylor. Όλοι ήθελαν να δουν την αντίδραση τους. Ήταν άβολο επειδή ήταν πολύς κόσμος γύρω τους. Έγινε πιο άβολο όταν η Taylor τραγούδησε ένα κομμάτι που είχε γράψει για τον Harry», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που ήταν κοντά στην παρέα.

Ellie Goulding, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Ed Sheeran ήταν μεταξύ των celebrities που βρέθηκαν στην παρέα ενώ δεν σταμάτησαν τα τετ α τετ μεταξύ των δυο νεαρών.

Λέτε να τους δούμε ξανά μαζί; Γιατί όχι;