Τα διασημότερα οπίσθια της μουσικής γίνονται... 32! Χρόνια πολλά Nicki Minaj

Tα 32 της χρόνια κλείνει σήμερα η διάσημη rapper η οποία δεν σταματάει να προκαλεί με τους στίχους της και τις αποκαλυπτικές τις εμφανίσεις.
Τα διασημότερα οπίσθια της μουσικής γίνονται... 32! Χρόνια πολλά Nicki Minaj



Η Nicki Minaj γιορτάζει τα 32α γενέθλια και χωρίς να σταματά να προκαλεί, με το μέλλον της να είναι ακόμη πιο sexy και αποκαλυπτικό! Έτσι τουλάχιστον έχει δηλώσει η ίδια…

Η Onika Tanya Maraj (αυτό είναι το πραγματικό της όνομα) γεννήθηκε στο Τρίνινταντ και η μόνη της επαφή με την μουσική ήταν ο πατέρας της ο οποίος είναι τραγουδιστής gospel. Aπό μικρή ήξερε πώς να προκαλέσει, καθώς στο σχολείο (στο οποίο έμαθε και κλαρινέτο) είχε δυο ασχολίες: Την υποκριτική και τα… αγόρια!

Σαν ηθοποιός κατάλαβε νωρίς πως… θα πεινάσει και έτσι έγινε σερβιτόρα. Οι τρόποι της όμως δεν είναι και ευγενικοί και κάπως έτσι τελείωσε σύντομα η καριέρα της και σε αυτό τον τομέα. Τι της έμεινε λοιπόν; Η μουσική!

Το 2007 έγινε μέλος του rap συγκροτήματος Full Force και μέχρι το 2009 τραγουδούσε σε underground clubs. Ώσπου μας συστήθηκε το 2010 μέσα από τον δίσκο Pink Friday. Και ήρθε τότε για να μείνει… Μέσα στα 51 λεπτά του δίσκου (δικής της σύνθεσης) ξεδίπλωσε όλο το μουσικό ταλέντο της και τις ιδέες της. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της και τα juicy οπίσθια της…

Το Pink Friday: Reloaded απλά ήρθε για να επιβεβαιώσει αυτό που λίγο πολύ καταλάβαμε όλοι. Πως το κορίτσι με τα περιέργα μαλλιά, τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις και τα διάφορα «γαλλικά» ήταν μια εξαιρετική μουσικός

Και κάπως έτσι αναμένουμε τον νέο της δίσκο, το Pinkprint (ναι έχει αδυναμία στο ροζ η 32χρονη star), όπου η ίδια η Minaj έχει δηλώσει πως θα σοκάρει αρκετό κόσμο με την μουσική της. Αποτελεί άλλωστε το πουλέν του Jay-Z, ο οποίος βλέπει… πολύ μπροστά στον χώρο της R’ n B’.

Όσο για τα προφανή τι μπορεί να σχολιάσει κανείς; Η Μinaj ήταν εκείνη η οποία έκανε μόδα τα μεγάλα οπίσθια (sorry Kim) και ξεκίνησε μια σειρά από αποκαλυπτικές εμφανίσεις, ιδιαιτέρως εκκεντρικές σε πολλές περιπτώσεις.

Η αλήθεια είναι πως η Nicki έχει γίνει πλέον A-Lister star. Ο «πολύς» Μario Testino την φωτογράφισε πριν λίγο καιρό για το περιοδικό V, ενώ όσοι νόμιζαν πως η Minaj δεν μπορούσε να γίνει πιο sexy διαψεύστηκαν.

Γιατί ήρθε το video clip του Anaconda, το οποίο ανέδειξε την Nicki ως… Μiss οπίσθια 2014, αφήνοντας Jennifer Lopez, Iggy Azalea και Kim Kardashian να κοιτάζουν το κορίτσι από το Τρίνινταντ.

Χρόνια πολλά Nicki! Και το Grammy θα έρθει. Για αυτό να είσαι σίγουρη…