Bασιλική επίσκεψη! Στη Νέα Υόρκη William-Κate

O Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge βρίσκονται στην αμερικανική μητρόπολη για φιλανθρωπικό γκαλά.
Bασιλική επίσκεψη! Στη Νέα Υόρκη William-Κate



Ο Πρίγκιπας William και η σύζυγος του, Kate Μiddleton, έφτασαν στη Νέα Υόρκη για το φιλανθρωπικό δείπνο του sir Μartin Sorell, με το συγκεντρωμένο πλήθος να ζητωκραυγάζει στη θέα του βασιλικού ζεύγους.

Η 32χρονη Kate, συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων πάνω της λόγω της εγκυμοσύνη της, ενώ φορούσε ένα παλτό Seraphine, με την εταιρεία να σχολιάζει (!) για την επιλογή της Δούκισσας: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι να βλέπουμε την Δούκισσα να φορά μια δική μας δημιουργία. Ευχόμαστε να περάσει καλά στη Νέα Υόρκη».

Το ζευγάρι, το οποίο έχει ήδη έναν γιο 16 μηνών, τον πρίγκιπα Γεώργιο, θα μείνει στο Carlyle Hotel, όπου οι σουίτες ξεκινούν από τις 17 χιλιάδες δολάρια ανά βραδιά, ενώ το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν η επιλογή της πριγκίπισσας Diana σε κάθε της επίσκεψη στη Νέα Υόρκη. Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία που είχε ο William στην αδικοχαμένη μητέρα του...

Το βασιλικό ζεύγος περίμενε και υποδοχή στο αεροδρόμιο JFK, καθώς αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί με βρετανικές σημαίες και μπαλόνια στα χέρια.

Μπορεί η Αμερική να έχει κερδίσει την ανεξαρτησία της, αλλά χρειάζεται ακόμα τον... βασιλιά της!