Bασιλική παρέα! Όταν οι William-Κate συνάντησαν την Beyonce και τον Jay-Z

Το βασιλικό ζεύγος της R’ n B’ συνάντησε εκείνο της Μεγάλης Βρετανιάς σε αγώνα μπάσκετ. Και στο παρκέ ο... βασιλιάς του αθλήματος, LeBron James!
Bασιλική παρέα! Όταν οι William-Κate συνάντησαν την Beyonce και τον Jay-Z



Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο πρίγκιπας William και η σύζυγος του, Kate Middleton, με το βασιλικό ζευγάρι να παρακολουθεί την αναμέτρηση μπάσκετ ανάμεσα στους Brooklyn Nets και τους Cleveland Cavaliers του LeBron James!

To βασιλικό ζεύγος, το οποίο περιμένει το δεύτερο παιδί του καθώς η Δούκισσα του Cambridge είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης του, παρακολούθησε την αναμέτρηση (δεν είναι και μεγάλοι fan του μπάσκετ οι Βρετανοί), με τους Cavs να συντρίβουν τους Nets με 88-110 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον... βασιλιά του αθλήματος, LeBron James.

Aκριβώς απέναντι από το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας καθόταν το αντίστοιχο της... r’ n b’, δηλαδή η Beyonce και ο Jay-Z, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να χαιρετίσουν τους δυο γαλαζοαίματους. Μετά το τέλος του αγώνα ο William και η Kate πήγαν στα αποδυτήρια να συναντήσουν τον James, ενώ δίπλα τους καθόταν ο παλιός star του NBA, Dickembe Mutombo, που μάλλον εξηγούσε στον πρίγκιπα πως παίζεται το άθλημα!

Πολλοί... βασιλιάδες στο Brooklyn!