Η Pippa Middleton συγκρίνει τα οπίσθια της με εκείνα της Kim Kardashian

Τα οπίσθια της είχαν τραβήξει την προσοχή από τον βασιλικό γάμο το 2011. Η μικρή αδερφή της Δούκισσας του Cambridge σχολίαζει τα... οπίσθια της!
Η Pippa Middleton συγκρίνει τα οπίσθια της με εκείνα της Kim Kardashian



Η Pippa Middleton μέσα από την στήλη που διατηρεί στο περιοδικό Spectator, σχολίασε τα οπίσθια της Kim Kardashian, συγκρίνοντας τα δικά της... προσόντα με εκείνα της 34χρονης τηλεπερσόνας!

«Το βραβείο για τα οπίσθια της χρονιάς πηγαίνει αναμφισβήτητα στην Kim Kardashian, μιας και τα οπίσθιας της εμφανίστηκαν παντού στο Ίντερνετ τον περασμένο μήνα», σχολίασε αρχικά η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge, η οποία το 2011 έκανε όλο τον παγκόσμιο Τύπο να ασχοληθεί με τα οπίσθια της στον βασιλικό γάμο.

«Πρέπει να πω ότι τα δικά μου οπίσθια μου τότε, αν και διασκέδασα την φήμη, δεν συγκρίνονται με τα δικά της. Αλλά ο πισινός της Kim με έκανε να τα χάσω. Τι είναι αυτή η αμερικανική νοοτροπία με τα οπίσθια; Μου μοιάζει με εμμονή», πρόσθεσε η Pippa.

Η αλήθεια είναι πως τα οπίσθια της Pippa δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα της Kim, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς...

Δες ΕΔΩ τις ακόμη πιο sexy φωτογραφίες της Kim Kardashian και τα συμπεράσματα δικά σου...

Pippa Middleton

Kim Kardashian