Κώστας Βουτσάς στο JoinUs: Είμαι παράδειγμα προς μίμηση για τους συνομήλικούς μου

Ο μεγάλος ηθοποιός σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη ζωή, τον κινηματογράφο και τον έρωτα.
Κώστας Βουτσάς στο JoinUs: Είμαι παράδειγμα προς μίμηση για τους συνομήλικούς μου



Έναν ηθοποιό που στα 83 του χρόνια ακόμα απασχολεί την επικαιρότητα με τους έρωτές του φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs. Ο Κώστας Βουτσάς αποκάλυψε ότι ζηλεύει την 36χρονη σύντροφό του Αλίκη, ότι έχει τσακωθεί με τον Χάρο και ότι κάποτε με μία ταινία του αγόραζε ένα διαμέρισμα. Δες τι είπε…

Για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του:

Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί βρήκα την ηλικία που θέλω για τη ζωή μου. Η ηλικία μου είναι 83 ετών. Η γυναίκα πρέπει να έχει τη μισή ηλικία μου, μείον 5 χρόνια. Η Αλίκη μου είναι 36 χρονών. Αυτό είχε πει ο Τσάρλι Τσάπλιν και ο Χιου Χέφνερ και εφαρμόζω τη συνταγή τους.

Για τα χαρακτηριστικά που ψάχνει σε μία γυναίκα:

Θέλω να είναι καλή γυναίκα. Δεν είναι ανάγκη να έχει κάποια χαρακτηριστικά. Είμαι μύλος. Ο καλός μύλος όλα τα αλέθει.

Για το δημόσιο φιλί του:

Φιλήθηκα δημόσια και το κάναν πια βούκινο. Τι έκανα; Ήμασταν στον Βοσκόπουλο και θυμήθηκα ότι είχαμε επέτειο 2 χρόνων. Και τη φίλησα. Και γύρω μου ήταν παπαράτσι και πήραν την φωτογραφία. Σαχλαμάρες. Εγώ δεν έχω ανάγκη να κάνω τέτοια πράγματα για να διαφημιστώ.

Δεν με νοιάζουν τα σχόλια. Εγώ μάλιστα λέω να με μιμηθούν και άλλοι συνομήλικοί μου. Είμαι παράδειγμα προς μίμηση.

Για τις γυναίκες του και την περιουσία του:

Τη γυναίκα που έχω δίπλα μου την προσέχω πάρα πολύ. Ο νους μου είναι πώς θα την ευχαριστήσω. Όσες κυρίες ήταν μαζί μου, γνωστές και άγνωστες με σκέφτονται με αγάπη.
Είναι αλήθεια ότι τις έχω τακτοποιήσει όλες. Ήμουν με την Έρρικα, τη μητέρα της Σάντρας. Φεύγοντας, δεν μπόρεσα να πάω στην άλλη γυναίκα με την περιουσία μου. Δεν μπορούσα να τις αφήσω στη δυστυχία τους, γιατί μαζί τα κάναμε τα λεφτά. Με την Αλίκη που είμαι τώρα της λέω: «Αλίκη μου δεν έχω τίποτα να σου δώσω, σου χαρίζω τον εαυτό μου».

Για τις καλοπληρωμένες ταινίες του:   

Τότε κάνοντας μία ταινία έπαιρνα χρήματα για ένα διαμέρισμα και παραπάνω.  Έπαιρνα 350.000 δραχμές την ταινία. Ένα τεσσάρι διαμέρισμα στην Πατησίων έκανε 310.000 δραχμές το 1968-1970. Ο βασικός μισθός ενός ηθοποιού ήταν 1400 δραχμές το μήνα. Εγώ έπαιρνα 6.000 μεροκάματο. Ήμουν σκληρός διαπραγματευτής.

Για το συμβιβασμό του με το θάνατο:

Δεν φοβάμαι καθόλου το θάνατο. Αν σκεφτείς πόσα τρισεκατομμύρια κόσμος πέθανε… Βέβαια, εγώ με τον Θεό έχω κάνει μια συμφωνία, είμαστε συμμαθητές. Και έχω τσακωθεί με το Χάρο.

Για τη ζήλια του:

Δεν μου λείπει τίποτα. Είμαι ευτυχισμένος τώρα με την κοπέλα που έχω, την Αλίκη. Μένουμε μαζί. Αυτό έλειπε να μη μέναμε μαζί. Θα ήμουν κάτω από το σπίτι και θα καθόμουν με το πιστόλι. Είμαι πολύ ζηλιάρης. Θα τη ρωτήσω «πού πήγες, τι έκανες, τι κάνεις». Γιατί άμα είσαι αδιάφορος, αδιαφορεί και η γυναίκα.

MANIFESTO 22 KOSTAS VOUTSAS JoinUs S1 from join us on Vimeo.