Talk of the Town: H Abigail Breslin κοντράρει την Taylor Swift για τον πρώην της;

Αυτό κατάλαβαν όσοι διάβασαν το tweet της!
Talk of the Town: H Abigail Breslin κοντράρει την Taylor Swift για τον πρώην της;



Κοντράρει την Taylor Swift η Abigail Breslin; Αυτό κατάλαβαν όσοι διάβασαν το tweet της  ηθοποιού που έγινε γνωστή από την ταινία Little Miss Sunshine. Η 18χρονη παραφράζοντας ένα στίχο της Taylor Swift έγραψε το εξής:

Επειδή αγάπη μου είμαι ένας εφιάλτης ντυμένος σαν μία συναισθηματικά ασταθή cat lady.

Την ίδια ώρα που ο αυθεντικός στίχος λέει: Επειδή αγάπη μου είμαι ένας εφιάλτης ντυμένος σαν μία ονειροπόληση (Cause darling I'm a nightmare dressed like a daydream).

Μόλις είδαν οι απανταχού φαν της Taylor Swift το tweet της Abigail, έπεσαν να την φάνε με αποτέλεσμα να την αναγκάσουν να κάνει ένα δεύτερο tweet επισημαίνοντας ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται στον εαυτό της.

Κάποιοι, βέβαια, δεν πείστηκαν από το δεύτερο tweet της νεαρής ηθοποιού καθώς το timing δεν ήταν και το καλύτερο. Μόλις το Νοέμβριο, η pop star είχε ανταλλάξει κοπλιμέντα μέσω twitter με τον πρώην της Abigail, τον κιθαρίστα του συγκροτήματος 5 Seconds of Summer Michael Clifford. H Abigail δεν είχε χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο με τον Michael καθώς όλοι πιστεύουν ότι το ντεμπούτο της στο τραγούδι και το single με τίτλο «Υou Suck» είναι αφιερωμένο σε εκείνον.