Κατέρρευσε η Mel B: Άρον άρον στο νοσοκομείο

Η κριτής του Αμερικάνικου Χ Factor, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Κατέρρευσε η Mel B: Άρον άρον στο νοσοκομείο



H Melanie Brown -κοινώς Mel B- χρωστά την ζωή της στον οδηγό της, ο οποίος την έσωσε τελευταία στιγμή. Καθώς πήγαινε στις πρόβες του X Factor, ξαφνικά χλώμιασε και δεν μπορούσε να κουνηθεί ούτε να μιλήσει. Σύμφωνα με την Sun, ο οδηγός της την είδε αμέσως καθώς ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και την οδήγησε απευθείας στο νοσοκομείο. 

Η 39χρονη σταρ, υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις για διάφορους ιούς και για έλκος, ενώ πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο χάρη στην έγκαιρη προσέλευσή της στο νοσοκομείο αλλά και στις γρήγορες κινήσεις του ιατρικού προσωπικού. Φυσικά, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί στον τελικό του show, αλλά μπροστά στο γεγονός ότι σώθηκε η ζωή της αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε ο άντρας της, Stephen Belafonte, ο οποίος δεν εμφανίστηκε πουθενά χθες και δεν ήταν στο πλευρό της στο νοσοκομείο, αναζωπυρώνοντας έτσι τις φήμες πως το ζευγάρι είχε τσακωθεί και πως περνά κρίση στη σχέση του το τελευταίο διάστημα.

Η Mel B στις πρόβες του X Factor, στο Λονδίνο πριν από λίγους μήνες

Με τον σύζυγό της, Stephen Belafonte, σε παλαιότερη εμφάνισή τους