Στα βήματα της Mariah; Η Ariana Grande φοράει μόνο ένα γιορτινό φούτερ στο Santa Tell Me

Δες το βίντεο κλιπ του γιορτινού τραγουδιού της Ariana.
Στα βήματα της Mariah; Η Ariana Grande φοράει μόνο ένα γιορτινό φούτερ στο Santa Tell Me



Το 1994 η Mariah Carey κυκλοφόρησε το διάσημο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της, και τώρα είκοσι χρόνια μετά, η Ariana Grande κάνει ακριβώς το ίδιο. Και παρόλο που η μικροσκοπική τραγουδίστρια δεν θέλει να τη συγκρίνουν με τη θρυλική ντίβα, αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα αποφύγει μόλις ακούσει κάποιος το γιορτινό τραγούδι της Santa Tell Me.

Στο νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της η Ariana χορεύει με τις φίλες της φορώντας μόνο ένα χριστουγεννιάτικο φούτερ και ψηλές κάλτσες και ζητάει από τον Άγιο Βασίλη να της πει αν το αγόρι που της αρέσει θα μείνει μαζί της, γιατί δεν θέλει να της ραγίσει την καρδιά!

“Santa tell me if you're really there, don't make me fall in love again, if he won't be here next year" τραγουδάει η Ariana.

Το τραγούδι έγραψαν οι Ariana, Savan Kotecha και Ilya Salmanzade, ενώ το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησαν οι Alfredo Flores και Jones Crow. Το Santa Tell Me βρίσκεται στο Top 100 του iTunes US από τον Νοέμβριο και παρόλο που στο Ηνωμένο Βασίλειο έπεσε από το Top 40 chart, μετά από δύο ημέρες κατέλαβε την 26η θέση. Η αλήθεια είναι όμως ότι θέλει πάρα πολύ δρόμο προκειμένου να μπορέσει ν συγκριθεί με την παγκόσμια επιτυχία της Mariah All I Want For Christmas Is You.