Οικογενειακή υπόθεση! Ο Elton John με τον σύντροφό του David Furnish και τους γιους τους Zachary και Elijah στα αποκαλυπτήρια ενός stand προς τιμήν του

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχα ένα stand με το όνομά μου. Δεν σκέφτηκα ότι θα καθόμουν σε ένα».
Οικογενειακή υπόθεση! Ο Elton John με τον σύντροφό του David Furnish και τους γιους τους Zachary και Elijah



Ο Sir Elton John επέστρεψε στη βάση της ποδοσφαιρικής ομάδας Watford FC, όπου κάποια στιγμή διετέλεσε ως πρόεδρος, για τα αποκαλυπτήρια ενός stand που πήρε το όνομά του. Ο 67άχρονος μουσικός, ο οποίος τώρα είναι επίτιμος πρόεδρος, βρέθηκε στο Vicarage Road κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας ενάντια στους Wigan Athletic. Μαζί του βρισκόντουσαν ο σύντροφός του David Furnish και οι δύο γιοι τους τους Elijah και Zachary και ο Sir Elton John δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. «Σας ευχαριστώ πολύ, είναι μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής μου» είπε, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του.

«Όταν ήμουν έξι χρονών συνήθιζα να έρχομαι και να στέκομαι εκεί» πρόσθεσε, δείχνοντας ένα σημείο βορειοδυτικά του γηπέδου. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχα ένα stand με το όνομά μου. Δεν σκέφτηκα ότι θα καθόμουν σε ένα».
Ο Elton διετέλεσε δύο φορές ως πρόεδρος του αθλητικού κλαμπ – μία από το 1976 έως το 1987, όπου είδε την ομάδα να εκτοξεύεται, και μία μεταξύ 1997 και 2002. Τον πρώτο χρόνο που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, αποκάλυψε ότι είναι bisexual, ενώ το 1998 χώρισε με τη σύζυγό του Renate Blauel, αποκαλύπτοντας ότι είναι gay.

Ο διάσημος μουσικός ήταν από τους πρωτοπόρους της εποχής του, αφού ήταν από τους πρώτους ομοφυλόφιλους άντρες του ποδοσφαίρου που μίλησαν ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Με αφορμή την επέτειό τους για τα εννέα χρόνια σχέσης τους, φημολογείται ότι ο Elton και ο David σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με γάμο, λίγους μήνες μετά τη νομιμοποίηση των gay γάμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.