Δίδυμα με παρένθετη μητέρα για την Nicole Kidman;

Aπάντηση στις φήμες που ήθελαν την οσκαρική ηθοποιό να αποκτά δίδυμα με παρένθετη μητέρα, έδωσε άνθρωπος του περιβάλλοντος της.
Δίδυμα με παρένθετη μητέρα για την Nicole Kidman;



Η Nicole Kidman και ο σύζυγος της Keith Urban έχουν εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την επιθυμία τους να γίνουν εκ νέου γονείς, με τις φήμες να θέλουν πως έχουν ήδη βρει παρένθετη μητέρα και μάλιστα περιμένουν δίδυμα. Κάτι το οποίο, ωστόσο δεν ισχύει.

Το ζευγάρι, το οποίο απέκτησε το 2010 την δεύτερη κόρη του Faith μέσω παρένθετης μητέρας (έχει και μια ακόμη, την Sunday, προσπαθεί για ακόμη ένα παιδί, αλλά ακόμη δεν τα έχει καταφέρει. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες για εγκυμοσύνη παρένθετης μητέρας.

«Αυτές οι φήμες είναι γελοίες και ανυπόστατες», δήλωσε φίλος του ζευγαριού στην Daily Mail της Αυστραλίας, βάζοντας τέλος στην φημολογία. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει βρεθεί παρένθετη μητέρα και να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, καθώς και πριν από 4 χρόνια είχε επαναληφθεί η ιστορία, με το ζευγάρι να διαψεύδει.

Η 47χρονη Nicole και ο Keith Urban, o oποίος θα είναι στην κριτική επιτροπή του Αmerican Idol δίπλα στην Jennifer Lopez, είναι παντρεμένοι από το 2006, ενώ η Kidman έχει υιοθετήσει και δυο παιδιά με τον πρώτο της άντρα, Tom Cruise.