Ο Charlie Sheen απαντά για την επίθεση σε οδοντιατρείο

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν επιτέθηκε σε βοηθό οδοντιάτρου ο 49χρονος star.
Ο Charlie Sheen απαντά για την επίθεση σε οδοντιατρείο



O Charlie Sheen είναι γνωστός για την κακή συμπεριφορά του και το πρόβλημα εθισμού που έχει με τα ναρκωτικά. Κάπως έτσι φέρεται να επιτέθηκε πριν λίγους μήνες σε βοηθό οδοντιάτρου, ωστόσο ο 49χρονος star διέψευσε κάτι τέτοιο.

Toν περασμένο Οκτώβριο ο Sheen φέρεται πως επιτέθηκε με μαχαίρι (!) κατά της Margarita Palestino, με την τελευταία να καταγγέλλει πως ο διάσημος ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια κρακ, κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά ο δικηγόρος του στην ΜailOnline.

«Ο Charlie πήγε στον οδοντίατρο και είχε άσχημη αντίδραση στο αέριο που του χορηγήθηκε για την νάρκωση. Δεν υπήρχε μαχαίρι και κανείς από την αστυνομία δεν ανέκρινε τον Sheen», απάντησε ο Jeff Ballard, δικηγόρους του 49χρονου ηθοποιού.

Από την πλευρά της η Palestino έχει καταφύγει στην δικαιοσύνη και κινείται νομικά κατά του Sheen, όπως άλλωστε και ο ηθοποιός απέναντι στην βοηθό οδοντιάτρου.

Η Palestino ισχυρίζεται πως ο Sheen και οι σωματοφύλακες της, της πρόσφεραν 500 δολάρια για να αποσιωπήσει το γεγονός ενώ ένας από τους άνδρες ασφαλείας του «κακού παιδιού» του Hollywood της είπε πως ο ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ...