Stars χωρίς make up: Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2014

H super sexy Βρετανίδα, Kelly Brook. μόλις ανέβασε στο instagramμια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εμείς θυμόμαστε τις πιο χαρακτηριστικές make up free στιγμές των διασήμων.
Stars χωρίς make up: Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2014



Όπως είναι γνωστό, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις celebrities στο κόκκινο χαλί φτιαγμένες από την κορυφή ως τα νύχια, να αγγίζουν την τελειότητα. Όταν, λοιπόν, τις πετυχαίνουμε σε πιο χαλαρές στιγμές, χωρίς make up, κομμωτήριο και Photoshop τότε μας κάνουν να κοντοστεκόμαστε και ρεαλιστικά πια να εκτιμούμε την ομορφιά τους. Παρακάτω, θα βρεις τις αγαπημένες φωτογραφίες χωρίς make up που τραβήχτηκαν το 2014, που επέλεξε το etonline.com.   

1. Oprah: H βασίλισσα της τηλεόρασης γρήγορα έγινε βασίλισσα του Instagram. Έχοντας πάνω από τρία εκατομμύρια followers, η Oprah δεν διστάζει να μοιράζεται τη ζωή της με τους φαν της ακόμα και όταν μαζεύει λαχανικά με τη φόρμα της. 

2. Lena Dunham: Η σταρ της σειράς Girls δείχνει σαν μία από εμάς και γι’ αυτό την αγαπάμε. 

3. Gwyneth Paltrow: Η φωτογραφία της 42χρονη ηθοποιού μοιάζει με διαφήμιση που χωρίς αμφιβολία θα μας έπειθε να πιούμε περισσότερο νερό. 

4. Beyonce: Παρόλο που την έχουν κατηγορήσει αρκετές φορές ότι κάνει Photoshop στις φωτογραφίες της, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι είναι πανέμορφη. 

5. Cindy Crawford: Κι όμως, μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο αλλά η Cindy Crawford κοντεύει τα 50 και δείχνει έτσι. 

6. Megan Fox: Η ηθοποιός των Transformers έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που η πρώτη της φωτογραφία στο Instagram ήταν χωρίς make up. 

7. Top-models: Απ’ ότι φαίνεται στο μόντελινγκ τις διδάσκουν πώς να τραβάνε τις τέλειες selfie. Τρανό παράδειγμα η Gisele Bundchen και η Bar Refaeli.