Το χριστουγεννιάτικο κάλεσμα της βασίλισσας στο Buckingham Palace

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας Harry βρέθηκαν ανάμεσα στους υπόλοιπους γαλαζοαίματους στο κάλεσμα της βασίλισσας.
Το χριστουγεννιάτικο κάλεσμα της βασίλισσας στο Buckingham Palace



Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο Buckingham Palace για να παρευρεθεί στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα της βασίλισσας. Παρόλο όμως που οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούνται από τα πιο γνώριμα πρόσωπα του Ηνωμένου Βασιλείου, η πυκνή πάχνη δυσκόλεψε τους αστυνομικούς έξω από την πύλη, να αναγνωρίσουν μερικούς όπως τη Lady Gabriella Windsor και τις πριγκίπισσες Alexandra και Michael του Kent.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ήταν παρόντες μαζί με τον πρίγκιπα George, ο οποίος κατέφθασε με τους γονείς και την νταντά του. Από το επίσημα γεύμα δεν μπορούσε να απουσιάζει ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος έφτασε στο παλάτι με ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Η Kate έκλεψε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις με το γιορτινό της look, αφού ήταν ντυμένη στα κόκκινα και φορούσε ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια. Η Δούκισσα απέδειξε και πάλι ότι είναι υπέρ της ανακύκλωσης των ρούχων αλλά και των κοσμημάτων της, αφού τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια τα φόρεσε για πρώτη φορά το 2007. Τα ίδια μάλιστα έχει φορέσει και η αδερφή της Pippa Middleton. Η αλήθεια είναι όμως ότι ταιριάζουν τέλεια στη γιορτινή περίσταση!