Τι συμβαίνει με την Selena Gomez; Το κλάμα στο πάρτι της Taylor Swift

Μάλλον ο έρωτας της για τον Justin Bieber συνεχίζει να την πληγώνει...
Τι συμβαίνει με την Selena Gomez; Το κλάμα στο πάρτι της Taylor Swift



Η Selena Gomez ξέσπασε σε κλάματα στο πάρτυ γενεθλίων της Taylor Swift, με τους παρευρισκόμενους να τονίζουν πως η αιτία ήταν (ποιός άλλος;) ο Justin Bieber!

H 22χρονη star, και κολλητή της Swift, δεν άντεξε στο πάρτι και ξέσπασε τα κλάματα φωνάζοντας «Κανείς δεν με καταλαβαίνει! Ούτε το ίδιο μου το αγόρι δεν με καταλαβαίνει», με τους καλεσμένους να κοιτάζουν αποσβολωμένοι το meltdown της Selena!

Ο Justin και η Selena χωρίζουν και επανασυνδέονται διαρκώς την τελευταία τριετία, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο έχουν σταματήσει (;) να είναι μαζί. Φαίνεται, όμως, πως η Gomez δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Καναδό super star, ο οποίος από την πλευρά του πάντως δεν δείχνει να... καίγεται και ιδιαίτερα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό US Weekly, η Swift δεν κατάλαβε τίποτα από το ξέσπασμα της κολλητής της, καθώς ήταν απασχολημένη με τους καλεσμένους της, μεταξύ των οποίων ο Justin Timberlake, o Jay Z και φυσικά η Karlie Kloss, με την οποία φημολογείται πως η Taylor διατηρεί ερωτική σχέση!

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν η Selena Gomez είχε εισηχθεί σε ψυχιατρική κλινική χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι, ωστόσο φαίνεται πως η πίεση την έχει λυγίσει...