Τα δίδυμα του Neil Patrick Harris σου τραγουδούν τα κάλαντα

Είναι το πιο χαριτωμένο Χριστουγεννιάτικο βίντεο!
Τα δίδυμα του Neil Patrick Harris σου τραγουδούν τα κάλαντα



Ίσως πρόκειται για την πιο χαριτωμένη εκτέλεση του γνωστού Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού Jingle Bells που ηχογραφήθηκε ποτέ. Και γι’ αυτό ευθύνονται τα 4χρονα δίδυμα του Neil Patrick Harris και του συζύγου του David Burtka τα οποία τραγουδούσαν αυθόρμητα την ώρα που στόλιζαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας τα πιτζαμάκια τους.  

Ο γνωστός ηθοποιός βιντεοσκόπησε την οικογενειακή στιγμή, την ανέβασε χθες στο Instagram του και όπως φαντάζεσαι διαδόθηκε παντού.

«Ναι! Ο David γύρισε στο σπίτι και όλη η οικογένεια είναι μαζί! Ώρα να στολίσουμε το δέντρο» έγραψε στο Instagram o πρωταγωνιστής του How I met your mother.

O 41χρονος ηθοποιός πρόσφατα μπήκε στη λίστα της Barbara Walters με τους 10 πιο συναρπαστικούς ανθρώπους ενώ είπε στη δημοσιογράφο ότι δεν ενδιαφέρεται να μάθει ποιο από τα δύο δίδυμα είναι το βιολογικό του παιδί.

«Είμαστε οι γονείς τους και τα αγαπάμε ούτως ή άλλως», ανέφερε προσθέτοντας ότι μαζί με τον 39χρονο σύζυγό του έχουν κάποιες υποψίες με βάση τη συμπεριφορά τους.

Εξηγώντας με λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο έγινε η σύλληψη της Harper και του Gideon είπε το εξής: «Βάλαμε δύο ωάρια. Το ένα με το δικό μου σπέρμα, το άλλο με του David, με την ελπίδα ότι θα γονιμοποιηθούν και τα δύο και επειδή θέλαμε και οι δύο να είμαστε βιολογικά πατέρες».

Δες το βίντεο που θα σου φτιάξει το κέφι!

Yay! David is back home, and the family all together! Time to trim us a tree! #trim #carols #JingleFeels

Neil Patrick Harris (@instagranph) tarafından paylaşılan bir video ()