Ένα... gay όργιο πίσω από την επίθεση στην Sony;

Η ταινία The Interview ήταν εκείνη που προκάλεσε την επίθεση των hackers από την Βόρειο Κορέα στην Sony λόγω ενός οργίου!
Ένα... gay όργιο πίσω από την επίθεση στην Sony;



Οι αποκαλύψεις γύρω από την... πολύκροτη ταινία, The Interview (η οποία απαγορεύτηκε από την Sony λόγω απειλών για τρομοκρατικές επιθέσεις) δεν σταματούν καθώς μια σκηνή που διέρρευσε δείχνει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να παίρνει μέρος σε gay όργιο!

Η ταινία σατυρίζει το καθεστώς της Βόρειας Κορέας και τον ηγέτη της, Κιμ Γιονγκ Ουν, κάτι το οποίο σύμφωνα με το FBI ευθύνεται για την επίθεση στην Sony, που ήταν άλλωστε και η εταιρεία παραγωγής της ταινίας.

Μια σκηνή που διέρρευσε τα τελευταία 24ώρα από την ταινία, δείχνει τον ηγέτη της χώρα στην ταινία να παίρνει μέρος σε gay όργιο και φαίνεται πως αυτό ήταν αρκετό να εξοργίσει τον πραγματικό... Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η εφημερίδα Independent αναφέρει χαρακτηριστικά για την επίμαχη σκηνή: «Υπάρχει μια σκηνή με όργιο, στο οποίο είναι νεαροί και κοπέλες».

Οι Αρχές των ΗΠΑ οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως πίσω από το hacking της Sony βρίσκεται η Βόρεια Κορέα ενώ υπήρξαν και απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις στα σινεμά που θα προβάλουν την ταινία.

Λέτε να έχουμε και άλλες αποκαλύψεις για την ταινία, η οποία είναι ήδη... μυθική χωρίς να έχει προβληθεί;