Στα δικαστήρια η Mariah Carey για κακομεταχείρηση της βοηθού της!

Νομικά μπλεξίματα για την ντίβα της pop καθώς η πρώην βοηθός την την κατηγορεί για τις συνθήκες εργασίας της.
Στα δικαστήρια η Mariah Carey για κακομεταχείρηση της βοηθού της!



H Μariah Carey δεν έχει και την καλύτερη φήμη σαν εργοδότρια, κάτι που επιβεβαίωσε η κυρία, Ylser Oliver, πρώην βοηθός της star, καθώς της έχει κάνει μήνυση για τις συνθήκες εργασίας που συνάντησε δίπλα της!

Όπως αναφέρεται στην Page Six των New York Times, η 49χρονη Oliver αναγκαζόταν να δουλέψει για 16 ώρες την ημέρα όλη την εβδομάδα και χωρίς διαλείμματα ή παραπάνω χρήματα για τις υπερωρίες της.

Η μήνυση που κατέθεσε η Oliver στο δικαστήριο του Manhattan αναφέρει πως ξεκίνησε να δουλεύει για την Carey το 2007 και οι αρμοδιότητες της ήταν να οργανώνει τις επισκευές που χρειαζόταν το σπίτι της star, πακετάριζα τις αποσκευές της και φρόντιζε για όλες τις προσωπικές της ανάγκες. Η 49χρονη γυναίκα παραιτήθηκε τον περασμένο Ιούνιο καθώς δεν άντεξε παραπάνω και προσέφυγε στην δικαιοσύνη για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα της.

«Η πελάτης μου αναγκάστηκε να βάλει την οικογένεια της σε δεύτερη μοίρα για να φροντίζει εκείνη της Carey και η προσφορά της δεν αναγνωρίστηκε ποτέ. Ακόμη και οι διάσημοι πρέπει να σέβονται τον νόμο», τόνισε ο δικηγόρος της Oliver, Μatthew Blit.

Ο εκπρόσωπος της Carey αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στην Daily Mail, ενώ η Mariah βρίσκεται εν μέσω του διαζυγίου με τον Chris Cannon...