Τοο sexy; Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Heidi Klum

Η Γερμανίδα καλλονή πόζαρε για την καμπάνια του Sharper Image αλλά μάλλον οι πόζες της ήταν πιο αποκαλυπτικές από όσο έπρεπε...
Τοο sexy; Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Heidi Klum



Η Heidi Klum είναι το κεντρικό πρόσωπο του e-shop Sharper Image, ποζάροντας σε αποκαλυπτικές (αλλά και ευρηματικές είναι η αλήθεια) στάσεις, οι οποίες απαγορεύτηκαν στο Las Vegas!

H παρουσιάστρια του Project Runaway και πρώην "άγγελος" της Victoria's Secret, φωτογραφήθηκε topless αλλά και περισσότερο... ντυμένη για την προώθηση των προϊόντων, όμως οι Αρχές του Las Vegas έκριναν τις φωτογραφίες υπέρ του δέοντος αποκαλυπτικές με αποτέλεσμα να απαγορεύσουν την δημοσίευση μερικών εξ αυτών. Ναι, στην πόλη που είναι γεμάτη καζίνο και strip clubs...

Oι διαφημίσεις της καμπάνιας απαγορεύτηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης, ενώ αντίθετα στο Los Angeles και στη Νέα Υόρκη δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Οι Αρχές του Las Vegas τονίζουν πως ο νόμος στην πολιτεία τους αναφέρει πως απαγορεύεται ρητά να εμφανίζεται μεγάλο ποσοστό του στήθους (!) στην φωτογραφία και αυτός ήταν ο λόγος που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Sharper Image, Dari Marder, τόνισε για αυτή την περίεργη απόφαση της... Sin City: "Είμαστε σοκαρισμένοι. Η καμπάνια μας είναι καλόγουστη και sexy και σε καμία περίπτωση ανάρμοστη. Οι αντιδράσεις ήταν εξαιρετικές και κανένα Μέσο δεν την κατέκρινε".

Aκολουθούν οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Heidi Klum στο Las Vegas. Τα συμπεράσματα δικά σας...