Η εξομολόγηση της Reese Witherspoon: Το διαζύγιο με διέλυσε

Η οσκαρική ηθοποιός μίλησε για το πόσο επίπονα βίωσε το διαζύγιο της από τον Ryan Phillippe το 2006.
Η εξομολόγηση της Reese Witherspoon: Το διαζύγιο με διέλυσε



H Reese Witherspoon και ο ηθοποιός, Ryan Phillippe, το 2006 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στο Hollywood. Περίπου εννέα χρόνια μετά η Reese εξομολογείται το πόσο επίπονα βίωσε τον χωρισμό της...

«Πέρασα αρκετά χρόνια προσπαθώντας να νιώσω καλύτερα. Δεν μπορείς να είσαι δημιουργικός όταν νιώθεις τον εγκέφαλο σου σαν... ομελέτα», τόνισε στην εκπομπή 60 Minutes η 38χρονη Reese, η οποία λίγους μήνες πριν χωρίσει με τον Phillippe είχε κατακτήσει το Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία Walk The Line.

Δεν ήταν όμως μόνο η προσωπική ζωή της Reese που αντιμετώπισε προβλήματα, αλλά και η καριέρα της μετά το διαζύγιο της: «Έκανα πράγματα που δεν ήμουν παθιασμένη μαζί τους. Ήταν ξεκάθαρο πως και οι οντισιόνς δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε για εμένα προσωπικά. Διάβασα το 2012 το βιογραφικό μου και νόμιζα πως ήταν κάποιου άλλου. Πληγώθηκα πολύ...».

Η Reese ωστόσο κατάφερε να προχωρήσει, καθώς το 2011 παντρεύτηκε τον μάνατζερ, Jim Toth, και ένα χρόνο αργότερα γέννησε τον γιο τους Tennessee. Aπό τον γάμο της με τον Phillippe απέκτησε δυο παιδιά: την 15χρονη Ava και τον 11χρονο Deacon.

Ο Phillippe και η Witherspoon γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 1997 στο πάρτι γενεθλίων της και ερωτεύτηκαν αμέσως, ωστόσο ο γάμος τους το 1999 δεν έμελλε να κρατήσει περισσότερο από μια επταετία...